Cupa Snagovului la șah, reușită deplină de la prima ediție!

 

București, 22 ianuarie.

Cupa Snagov, primul concurs organizat de Casa Șahului în parteneriat cu ACS Șah Club C & C București și ACS Voința Snagov. Un succes deosebit: 128 de participanți (2 turnee legitimați și nelegitimați,cupe, medalii). Concursul s-a desfășurat cu sprijinul Primăriei Snagov.

d

Lupta apriga pe 64 de patrate

Mihai Panait, directorul Turneului Cupa Snagovului, a declarat în exclusivitate pentru noi următoarele:

 

,,A fost un concurs organizat fără taxă de participare, cu două turnee separate (legitimați și nelegitimați), fără limită de locuri la înscriere.

Dorința noastră a fost să popularizam șahul în județul Ilfov, să descoperim tinere talente, să aducem într-un singur loc – la tabla de joc – munca unor antrenori ilfoveni deosebiți (Otopeni, Moara Vlăsiei, Pantelimon, Chitila, Tunari, Snagov, Potigrafu, etc) capabili să-și măsoare forțele cu antrenori și sportivi din București, Ploiești, Buzău.

d

Cine e la mutare ?

Firește, sprijinul Primăriei Snagov, deschiderea și pasiunea pentru șah a Primarului Marian Oancea, au fost elemente care au contribuit la reușita acțiunii. Într-adevăr am avut „mare noroc” să avem un arbitru de talia Domnului Radu Chirilă, o implicare totală a Liviei Năstase, mama campionilor din Snagov, Robert si Andreea. Va așteptăm, cu drag, la viitoarea ediție a Cupei Snagov,,.
––––––––––––––––––––––––––––
Felicitări organizatorilor, câștigătorilor și… părinților celor mai mici șahiști.

Sigur, nu îi uităm pe antrenori, conducători de cluburi, reprezentanții primăriei, pe cei care au asigurat un arbitraj de calitate.

Pentru conformitate, semnează un admirator,
Aristotel Bunescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s