Invitațiile Doamnei Pictura: Neli Nicoleta Natea – cei 3 N care au cucerit inimile

Galeria de Arta ELITE PROF ART  ne oferă la Expoziția intitulată „PARADOX” șansa de a cunoaște pictori foarte interesanți.

 

Astăzi, dorim să vă prezentăm un artist aparte, Neli Nicoleta Natea, din Brașov.

d

3N va invita la expoziție. Mulțumim frumos!

Iată ce a declarat, în exclusivitate pentru Agenția de Presă Culturală:

 

 

,,Pentru cei care nu mă cunosc, doresc să vă spun că mă numesc Neli Nicoleta Natea, sunt din Brașov şi am început să pictez în urmă cu 4 ani, fără a avea prea multe cunoștințe în domeniu, dar moștenind talentul de la tatăl meu care era un pictor amator. Am urmat cursuri de inițiere în pictură a Scolii de Artă Magda Vacariu din Brașov. Acum pictez din plăcere si continui să experimentez arta picturi cu noi tehnici inedite, propriu si neconvenționale.

d

Rasarit de soare. Lucrare semnată Neli

 

Îmi place mult tehnica picturii cu vopsele acrilice pe pânză datorită intensități culorii, timpului rapid de uscate şi pentru că se poate combina atât cu tehnica picturi în ulei, cât şi cu tehnica picturii în acuarelă, tehnici care mă inspiră mult spre expresionismul abstract, care îmi dă libertatea să experimentez si tehnici mixte, neconvenționale!

M-am simțit bine lucrând şi pe dimensiuni mici, dar prefer şi pot să mă exprim mai bine pe suprafețe cu dimensiuni mari.

d

Dune. Lucrare semnată Neli

 

Dincolo de pictură, viața mea se desfășoară într-un spital, fiind asistență medicală în reanimare şi făcându-mi datoria cât mai bine și totodată încercând să-i încurajez pe pacienți în acele clipe deosebit de dificile. Restul timpului rămas fac sport, înot şi mă întâlnesc cu prietenii.

d

Magnolia. Lucrare semnată Neli

Peste 10 ani, ah! , dacă nu voi părea prea încrezătoare în talentul meu, doresc ca tablourile mele să fie expuse în marile galerii de artă din țara şi de ce nu şi în cele din străinătate şi să facă înțeleasă profunzimea trăirilor şi emoțiilor mele exprimate în operele mele.

d

Dezacord planetar. Lucrare semnată Neli

Eu mi-am găsit singură drumul şi crezând, cu sinceritate în existența talentului meu.

d

Apus de soare.Lucrare semnată Neli

La final, un gând pentru cititori…

Dacă simțit că aveți o pasiune, care vrea să se exprime, fie prin cuvânt, fie prin culoare sau şi mai minunat prin note muzicale, nu ezitați şi urmați-vă destinul”.

d

Galaxy. Lucrare semnată Neli

 

Aici se termină cuvintele.

 

Iar dincolo de cuvinte, sunt opiniile celor care au văzut tablourile că au în față un talent aparte, un om de mare sensibilitate cu simțul real al culorilor.

Un om dedicat sănătății trupești se ocupă acum și de confortul nostru spiritual, oferind mari bucurii. Vă invităm și pe dumneavoastră să le descoperiți.

Aristotel Bunescu Președinte al Departamentului Critică și Istoria Artei al Uniunii Artiștilor Plastici UAP www.uniuneaartistilorplastici.ro

d

Va astept la urmatoarea expoziție. Semnează …Neli

Publicitate

3 gânduri despre „Invitațiile Doamnei Pictura: Neli Nicoleta Natea – cei 3 N care au cucerit inimile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s