,,Dialog feminin”, un eveniment marca ELITE PROF ART

București 15 martie. Agenția noastră transmite:

2018- „Anul European al Patrimoniului Cultural” este marcat de Galeria de Artă ELITE PROF ART, din București,  prin continuarea unei remarcabile activități prin expoziții de valoare, atât la sediu, dar și în alte medii elegante deținute de partenerii săi tradiționali.

În rândurile care urmează, dorim să subliniem un nou demers cultural susținut de Mihaela și Adrian Pandelescu, proprietarii acestei mărci de prestigiu

Galeria de Arta ELITE PROF ART vă propune la Athenee Palace Hilton Bucharest Expoziția de Pictura “Dialog feminin”, un eveniment dedicat femeii, artei și frumosului.

d

Chiar aici este expoziția…Sunteți așteptați …

Este vorba despre creații realizate de cinci artiste plastice – Cornelia Căruntu, Cerasela Dragoș, Maria Jarda, Dana Nechita, Maria Stoian.

Expoziția este deschisă în perioada 13.03.2018 – 13.04.2018 la Athenee Palace Hilton Bucharest.

                                                         x

Anul 2018 a fost desemnat – prin Decizia (UE) 2017/864 a Parlamentului European și a Consiliului – „Anul European al Patrimoniului Cultural”. Principalele obiective sunt de a încuraja prețuirea patrimoniului cultural al Europei ca resursă comună, de a conștientiza și sensibiliza opinia publică cu privire la istoria și la valorile comune, precum și de a consolida sentimentul de apartenență la un spațiu european comun.  

Pentru conformitate,

Aristotel Bunescu, Președinte al Departamentului Critică și Istoria Artei al Uniunii Artiștilor Plastici UAP www.uniuneaartistilorplastici.ro

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s