POPICE: ARGINT EUROPEAN PENTRU CAMPIOANA ROMÂNIEI

București, aprilie, 2018.

(Nota redacției: Consemnăm, cu acest articol, debutul în cadrul AGENȚIEI DE PRESĂ CULTURALĂ ȘI SPORTIVĂ a cunoscutului comentator al evenimentelor sportive, domnul RADU LEVÂRDĂ, personaj cu o bogată experiență publicistică. Consiliul Director al agenției noastre se simte onorat de o asemenea colaborare și se bucură de faptul că cititorii consecvenți ori ocazionali vor avea posibilitatea să urmărească numeroase relatări de la competiții, din cele mai diverse discipline sportive. Lectură plăcută!)

d

Cu medaliile de argint la gât

Echipa feminină de popice Electromureș Romgaz Tg. Mureș și-a adăugat în bogatu-i palmares clasarea pe locul secund la Final Four din  Liga Campionilor găzduit de o locație cu o frumoasă tradiție în acest sport, Bamberg, Germania.

Sportivele antrenate de Orosz Istvan și Seres Jozsef au câștigat lejer semifinala cu formația cehă Slovan Rosice, scor 7-1 (3412-3294 popice doborâte), tehnicienii bazându-se pe un sextet omogen.

Au contribuit la prețioasa victorie Tilda Duka, 589, Alina Suciu Hanc, 571, Doina Baciu, 571, Iulia Ban, 568, Anna Gyeresi, 560 și Anita Mehesz, 553.

A urmat finala cu gazdele de la Victoria 1907 Bamberg, formație extrem de puternică, în fața căreia echipa noastră avea sa cedeze cu 1-7 (3377-3535).

Au evoluat aceleași jucătoare trimise pe teren și în prima confruntare, Anita Mehesz, 609, Iulia Ban, 569, Anna Gyeresi, 551, Alina Suciu Hanc, 550, Doina Baciu, 542, Tilda Duka, 526.

Competiția similară masculină a revenit slovacilor de la Zelezicorne Podbrezova, învingători în finală cu Rot Weiss Zerbst din Germania.

RADU LEVÂRDĂ

(NR. Așteptăm, cu mare interes, următoarele texte semnate de domnul Radu Levârdă)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s