DARURI  DE LA CAMPIONI PENTRU CAMPIONI

Valeria Racila van Groningen si Ivana Iancu, alaturi de un grup de campioni olimpici, au initiat, in 2002 la Forumul National  “Femeia – Sportul si Mass- media” un proiect de sprijinire a fostelor glorii ale sportului nostru.

Campionii nu vor fi uitați niciodată! Fotografie de IVANA IANCU.

 Intre timp, s-a alaturat acestei initiative si Fundatia Olimpica Romana, al carei presedinte este Andreea Raducan, iar manager de proiect este Vivien Vasile.

“Am pornit acest proiect cu gandul de a-i face pe fostii campioni si antrenori sa se reintalneasca, din cand in cand. Este o adevarata bucurie sa ii vezi impreuna, depanand amintiri. De fapt ei sunt istoria vie a sportului romanesc si merita toata atentia, respectul si dragostea noastra. Multumita catorva oameni de suflet carora le multumesc, aceste intalniri sunt posibile de doua ori pe an. Ca in fiecare an, campionii au fost invitati la Clubul Cortina din Corbeanca, unde s-a organizat traditionala intalnire in jurul unei mesei, asigurate de Privileg. Multumim Anca Mitu!”, a declarat  Valeria van Groningen.

d

Valeria în dialog cu participanții. Fotografie de IVANA IANCU.

La aceasta emotionanta intalnire au venit, printre alte personalitati din sport, Leon Rotman, Victor Mociani, Doina Sava, Silviu Dumitrescu, impreuna cu sotia, Ecaterina Oancea, Nicu Ginga, Puiu Hadarca, Jipa Mariana, Dan Serafim si multi altii. In program sunt cuprinsi 30 de fosti sportivi si antrenori. De asta data ne-a fost alaturi si Viorica Susanu, una dintre cele mai titrate canotoare din lume, pentru a ne sprijini in organizarea evenimentului.

“Ni s-a cantat imnul, am reprezentat Romania, dar lumea ne-a dat uitarii. Revederea cu fostii colegi cu care ne intalneam in cantonamente sau mergeam impreuna la Jocurile Olimpice este o mare bucurie pentru mine . Avem nevoie sa ne vedem, sa ne amintim si sa ne bucuram ca suntem sanatosi. Singuratatea este grea la orice varsta. Le multumesc organizatorilor si, mai ales Valeriei Racila van Groningen, care face multe lucruri bune pentru sport si sportivi.” Ne-a spus Leon Rotman.

d

Leon Rotman, mereu forte politicos cu doamnele și domnișoarele. Fotografie de IVANA IANCU.

Darurile frumoase vin de la Mega Image, multumita unei indelugate colaborari si amabilitatii Mihaelei Blaj. Multumim. Cadourile sunt furnizate de Megaimage (sacose cu alimente) si din donatiile campionilor olimpici.

d

Cu gândul mere la trecut, dar și la viitoarele întâlniri cu marii performeri și antrenorii lor. Fotografie de IVANA IANCU.

Dincolo de existenta precara, in care traiesc o parte dintre sportivii ce au reprezentat “cu cinste tricolorul “ uitarea pare sa fie mult mai dureroasa.

Aristotel Bunescu

Superbele si emoționantele imagini sunt realizate de IVANA IANCU.

d

Pentru toți organizatorii felicitari, pentru seniori sanatate în primjul rând. Deja se pregăteste planul pentru revederea de la …Crăciun…Fotografie de IVANA IANCU.

NOTA REDACTIEI: Agenția noastră de presă aduce mulțumiri speciale doamnei IVANA IANCU, atât pentru implicarea în proiect, dar mai ales pentru contribuția decisivă în realizarea acestui articol. Debutează astfel o colaborare pe care o dorim de lungă durată cu acest om special, organizator de evenimente, om implicat in foarte multe proiecte din diferite domenii de activitate, personaj cu o foarte bună carte de vizită inclusiv în calitate de jurnalist.

Pe această cale, urăm doamnei IVANA IANCU, sărbători cu bine, alături de cei dragi! Așteptăm, cu firească nerăbdare, viitoarele sale semnale din agenda extrem de bogată pe care o parcurge în fiecare zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s