Victorie la 13 puncte pentru CSM București la debutul sferturilor Ligii feminine a Campionilor la handbal

București, 6 aprilie 2018

Primul meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la feminin dintre CSM București și Metz Handball s-a încheiat în Vinerea Mare cu un succes categoric al echipei noastre, 34-21. Victorie care ne scutește de prea multe comentarii.

Victorie importantă cu Neagu principală marcatoare…

Campioana Franței, cu șase medaliate mondiale în lot a dat de furcă elevelor antrenorului Per Johansson timp de aproape 20 de minute, când tabela de marcaj indica 11-10. Tehnicianul suedez a făcut câteva modificări, printre care portarul Grubisic în locul Paulei Ungureanu, apărarea a fost mai atentă la principala marcatoare a oaspetelor, slovena Gros, care înscrisese de opt ori, iar atacul a început să funcționeze aproape de turația maximă. Diferenta dintre cele două formații s-a văzut în repriza secundă, când după 19-13 la pauză, oaspetele n-au reușit să înscrie timp de aproape 12 minute, când scorul devenise 24-13. S-a ajuns și la 13 goluri, 30-17, 32-19, 33-20 și 34-21, Cristina Neagu devenind golgetera partidei, cu zece reușite, secondată de Isabelle Gullden, șapte.
Și celelalte handbaliste au contribuit la această victorie superbă: Kurtovic, 5 goluri, Mehmedovic, 4, Curea, 3, Niombla, 2, Manea, 1, Frafjord, 1, Jorgensen, 1.
Partida retur se va desfășura duminica viitoare la Metz, unde e greu de crezut că gazdele se vor impune la 14 goluri. CSM București are prima șansă de a obține a treia calificare consecutivă în final fourul Ligii Campionilor de la Budapesta.
Radu LEVÂRDĂ
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s