CAMPIONATELE NAȚIONALE INDIVIDUALE DE ȘAH

 

CAMPIONATELE NAȚIONALE INDIVIDUALE DE ȘAH

București, 26 aprilie, 2018

Deoarece Olimpiada Națională a Sportului Școlar va avea loc la Sibiu în perioada 11-13 mai 2018, Consiliul Director FRȘah a aprobat prin Hotărârea Nr.16, decalarea cu 2 zile a finalei Campionatelor Naționale individuale pentru seniori!

Ca atare Campionatele Naţionale individuale de şah clasic pentru seniori și senioare se vor desfăşura la Hotelul Parâng din stațiunea Olănești, în perioada 13 – 22 mai 2018.
Sportivii cu drept de joc în finală sunt rugați să confirme participarea până pe 7 mai!
Înscrieri: Radu Șofran tel: 0787 554 444
email: radusofran15@gmail.com

Radu Șofran și legendarul Anatoli Karpov

Radu Șofran, director de turneu, a declarat în exclusivitate pentru agenția noastră: ,, Vor lua parte cei mai buni jucători de șah din țara noastră. Ei își vor disputa titlurile de campioni ai României la șah, ediția 2018. Primii patru sportivi vor alcătui loturile României, la masculin și respectiv feminin, pentru Campionatul Mondial de șah pe echipe. La această competiție sunt prezenți și juniori care s-au calificat din faza semifinalelor Campionatului Național, care a avut loc în cinci orașe din România.  Aici intră nume ca Victor Văsieșiu, ori Mihnea Ognean. Vreau să remarc faptul că la turneul feminin al Campionatului Național individual de șah al României vom avea un record de participare cu peste 20 de jucătoare”.

Aristotel Bunescu

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s