RADU LEVÂRDĂ transmite din lumea sportului

CSM București învinsă acasă de Handbal Metz la debutul sferturilor Ligii Campionilor
.

.

Cu un lot mult mai valoros și mai bine pregătit Handbal Metz s-a impus lejer în primul meci cu CSM București din sferturile Ligii feminine a Campionilor. Scorul de 31-26 (14-11) este edificator, iar faptul că franțuzoaicele au condus din primul până în ultimul meci al meciului desfășurat în sala Dinamo din Capitală pune capăt oricăror speculații.
Oaspetele s-au dovedit mai determinate și mai dornice să spele rușinea înfrângerii la 14 goluri din precedenta ediție a partidei găzduite de Polivalenta bucureșteană. Spre stupefacția numeroșilor spectatori care și-au încurajat permanent favoritele, teamul Primăriei bucureștene, fără Neagu și Cviric, dar cu trio-ul fostelor jucătoare de la Vardar Skopje, autoare a 22 dintre cele 26 de goluri (Radicevic 10, Lekic 9, Lazovic 3) în zi de grație, n-a reușit să contracareze reușitele în serie ale adversarelor. Care au controlat disputa, având cinci goluri avans de la bun început, pe care l-au păstrat până la final, cu toate eforturile campioanei României.
Greu de înțeles discursul antrenorului Dragan Djukic despe arbitrajul celor două austriece, când elevele sale au ratat numeroase ocazii, gafând deseori și în apărare. Era firesc să aibă cuvinte de laudă despre portarul Grubisic, care a parat un important număr de șuturi ale oaspetelor.
Urmează returul de sâmbăta viitoare cu puține șanse pentru echipa noastră de a remonta handicapul și o primă ratare a prezenței în playofful Ligii Campioniklor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s