RADU LEVÂRDĂ TRANSMITE:

TENIS: Victoria record, cu numărul 34, la un turneu Masters 1000, pentru Rafael Nadal

Cu 15 zile înainte de împlinirea vârstei de 33 de ani, tenismanul spaniol Rafael Nadal continuă să scrie istorie. Victoria cu numărul 34 în a 50-a finală Masters 1000 obţinută în cetatea eternă a Romei îl plasează pe primul loc în ierarhia turneelor ATP din această categorie.
Succes cu atât mai valoros, cu cât a fost obţinut în faţa liderului mondial Novak Djokovic pe care l-a învins  în mai puţin de două ore şi jumătate cu 6-0, 4-6, 6-1. La capătul unei partide în care aproape şi-a sufocat adversarul, ce nu şi-a revenit după programul infernal din ultimele zile, îndeosebi după confruntarea cu argentinianul Juan Martin del Potro.
Scorul general al întâlnirii dintre cei doi giganţi ai tenisului mondial este acum de 28-26 în favoarea jucătorului sârb. Care vor fi principalii favoriţi la al doilea turneu de Grand Slam al anului, pe arenele complexului parizian Roland Garros, unde ibericul a cucerit nu mai puţin de 11 trofee. Victorii care, coroborate, cu cele de la Monte Carlo, Madrid sau Barcelona i-au făcut pe specialişti să-l numească „regele zgurii”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s