Invitațiile Doamnei Pictura: LUCICA CIURARU, regina florilor finlandeze

lu 1 portret 87498311_809502269460811_6815655508641316864_n
Eu sunt Lucica Ciuraru și vă invit la terapie prin pictură!
Doamnelor și Domnilor care iubiți pictura,
Dragi cavaleri și domnișoare care știți ce înseamnă lumea fascinantă a culorilor,
Vă rog puțină atenție !
Vreau să vă prezint, în rândurile următoare, un om deosebit, un artist pe drumul consacrării, o mamă devotată frumoasei sale familii.
În primul rând, vă rog să îmi iertați mie emoțiile. Asta pentru că, în primul rând,  doamna în cauză poartă numele LUCICA, așa cum s-anumit sora mea, de curând plecată la Domnul.
În al doilea rând are un talent deosebit.
Sigur, mai important decât orice este credința sa în Dumnezeu, așa după cum veți vedea chiar din cuvintele sale, dar și din superbele picturi….
Este interesant apoi că avem în față o doamnă din România care trăiește acum în …Finlanda.
Dar, să nu mai lungim vorba și să o cunoaștem pe pictorița noastră, care face niște tablouri superbe….Vom cunoaște pe regina florilor finlandeze deoarece casa sa este plină de flori , creația lui Dumnezeu, pe care le îngrijește cu o mare dragoste…. Ce frumos!
lu 4 omul și opera 87864304_1141825132832048_3443267309743898624_n
Autorul și opera sa! Felicitări din inimă!
 0 Cum este pictura in Finlanda?
Finlanda este țara care pune accent pe cultură, aici copii din clasele primare au in programa școlară ore de desen, lucru manual si arte plastice fiind încurajați de mici să fie creativi .Cât despre pictură in Finlanda am vizitat câteva galerii de artă, dar dintre toți artiști finlandezi îmi place mult Marku Makkela si graficiana Hanna Varis.
1 O scurta prezentare.
Mă numesc Lucia Ciuraru sunt născută la Bacău (dar stabilită de 7ani in Finlanda) provin dintr-o familie numeroasa de 6 copii din parinti simpli si modesti din comuna Nicolae Bălcescu.
2 )Pentru ce am ales pictura….?
Cunoaste-ți „pilda talantilor” cu asta te naști eu consider ca Dumnezeu este cel care ne dăruiește la nastere un număr de talanti si depinde de fiecare ce face cu ei (eu la a doua tinerete mi -am luat „talanti” mai in serios si am inceput sa studiez de pe internet pictura)
3)Care tehnici sunt preferatele de dv?
Am inceput cu acrilce, dar acum prefer uleiurile pentru timpul de uscare mai lent si textura lucioasă.
4) Preferați să lucrați pe de dimensiuni mici sau mari?
Prefer lucrări mici si medii pentru că asa pot transmite toate emotiile mele întipărite în minte si parcă atunci când pictez pe pânză mai mare până la terminarea lucrari nu mai am aceea stare de spirit ca la inceput .
5) Ce ne puteți spune despre dumneavoastră dincolo de pictura?
Sunt o femeie modestă, simplă pe lângă pictură mai am si o pasiune pentru plantele de apartament si chiar am peste 50 de plante care-mi sunt foarte dragi, si de asemenea îmi place sa călătoresc să ma plimb in natură sa admir păsări, flori, copaci ,marea rasaritul si apusul si sa mă bucur de cei dragi care-mi sunt alaturi (asta e sursa fericiri mele puținul pe care-l am si tot ce e frumos creat de natură.
6) Unde vă vedeți peste 10 ani?
E greu de răspuns (nici acum 10 ani nu visam ca voi trăi în Finkanda) viata ma surprins mereu si mă las pe mâna destinului . Stie Dumnezeu ce mi-a pregatit si am incredere că mă va ajuta si in continuare dar in primul rând vreau sa învăț să pictez mai bine si da…sigur mă văd pictand si peste 10 ani
-7 ) Ce mai doriți să se cunoască despre dv ?
 Pasiunea pentru pictura vine oarecum din familie, fratele meu mai mare a facut liceul de arte sectia pictură si picta foarte frumos, dar nici el nu a facut o meserie din asta. Eu in schimb am nu am avut acest privilegiu si am facut un liceu industrial .
8) Ce puteți transmite cititorilor ?
Un gând pentru cititori. In primul rând vreau sa le multumesc celor care m-au susținut de la inceput. Fiecare apreciere ma ajutat sa evoluez m-am bucurat ca un copil la orice reactie a celor care mi-au văzut lucrările si încă am aceleasi emotii când stiu ca vine cineva acasă și vede picturile mele si mă bucur nespus că reusesc sa transmit emotie, bucurie. liniste si chiar un zâmbet. Si un sfat de final pentru cititori . Urmează-ti visul la orice vârstă. Pentru mine ani sunt doar un număr si niciodată nu e târziu să înveți să faci ceea ce-ti place .Pictura pentru mine este terapie pentru suflet. 

Pictorița  cu baiatul sau mai mic

Acum este acum….Vă oferim posibilitatea să admirați numai o parte din numeroasele sale tablouri. Vă rugăm să remarcați faptul că multe dintre ele sunt datate anul 2020…
Ultimul tablou prezentat acum este simbolic din mai multe puncte de vedere. Ilustrează iar credința care o susține pe doamna pictor. Pe de altă parte, flacăra lumânării este o lumină ce deschide noi și noi orizonturi artistice.   Expoziții de grup și colective, călătorii în lume și draga Românie, toate proiecte pentru a pune în valoare un om deosebit: Doamna Lucica Ciuraru.
Îi dorim numai bine alături de cei dragi!
lu 3 cu Iisus 87474661_511540022882966_4584090454118629376_n
Mereu aproape de Domnul Iisus 
lu 2 portret 87572197_134862501176645_8587046711824744448_n
Pictorița vă spune la revedere și pe curând! Să aveți grijă de voi!
Semnează un admirator fidel,
Bunescu Aristotel

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s