Rugăciune pentru Breaza

Intrarea în parcul central din Breaza, una din emblemele orașului nostru drag

13 octombrie, 2020

Se dedică fetiței blonde necunoscute cu cozi lungi, care salută veselă pe toată lumea, pe stradă, cu următoarele cuvinte: ,,Am ieșit și eu de la grădiniță! Pa!”. Este vorba de grădinița ce poartă numele ,,Castelul fermecat“.

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, primește smerita mea rugăciune pentru iertarea păcatelor mele, pentru izbăvirea orașului nostru Breaza de toată mulțimea atacurilor la care este supus, în mod permanent, din zori până la răsăritul stelelor, dar și în timpul nopții, până la apusul luminițelor de pe cer.

Te rog fierbinte diminuează răspândirea virusului Covid 19 și ne ridică ușor din prăpastia adâncă a tuturor îngrijorărilor și tristeții întru slava Numelui Tău, căci tu ești doctorul suprem al sufletelor și trupurilor noastre Hristoase Dumnezeule.

Fă, Te rugăm, să înceteze răspândirea pestei porcine africane de pe la gospodăriile oamenilor. Oprește, te rugăm Doamne, atacul rabiei, dar și al animalelor sălbatice, care, pe înserat intră peste gardurile curților la Nistorești, Podul Corbului și Frăsinet, toate localități brezene.

Te rugăm dă ploaie izbăvitoare pentru pământul adânc crăpat, pentru multe culturi arse de secetă prelungită dar și pentru grădinile  oamenilor de la noi.

Te rugăm să faci ca toți copiii să poată intra în sălile școlilor și grădinițelor, bucuroși, zâmbitori, fără teama părinților și bunicilor de a se infecta îngerii lor.

Te rugăm ascultă această rugăciune, Hristoase Doamne și Ție slăvă înălțăm: Tatălui și Fiului și Sfântului Duh.

Aristotel Bunescu 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s