Steluța BOGATU despre globurile Constanței STANCUNA

Autoarea minunatelor podoabe pentru Crăciun…

 Se fac cele din urmă pregătiri în marea gospodărie a lui Moș Crăciun. Sacii sunt frumos așezați pe continente, țări, orașe, comune, sate, în așa fel încât nici-un copil să nu fie uitat, nici-un părinte neglijat.

În mod evident, darurile sunt gata și pentru iubite, iubiți, copiii și bătrânii abandonați, toți, absolut toți oamenii din familie. Nu trebuie să uităm șefii, prietenii, amicii, cârcotașii – da, și ei primesc ceva. Apoi subordonații, dacă e cazul, colaboratorii, vecinii și așa mai departe, până ajungem la întreaga aproape la întreaga populație a globului. Alături de fel și fel de cadouri mai ieftine, ori mai scumpe, un rol important îl ocupă podoabele. Ce fel de Crăciun este acela fără podoabe.

Aici, avem o mare noutate adusă în atenția revistei noastre de către doamna Steluța BOGATU. Prin rândurile dedicate doamnei Constanța STANCUNA 

GLOBURI PENTRU MOȘ CRĂCIUN

,,Eu, tânără, simpatică și plină de emoție la un loc de muncă nou și plin de provocări. De la marginea orașului dintr-un mediu industrial și foarte concret, iată-mă într-un loc cu prestanță aproape de centrul orașului, iată-mă călcând ușor și sprinten pe treptele de marmură ale unei instituții importante, printre oameni aleși, într-o atmosferă sobră dar totuși plăcută… Până să apuc mi revin mi se întinde o mână caldă și catifelată… Văd un zâmbet prietenos și chipul simpatic al unei colege brunete! Era ea, Tănțica (nu Tanța să știți), ea m-a primit și m-a îndrumat într-un job nou și provocator. Sunt ani de când nu ne-am văzut! Este ea Tănțica, doamna despre care vreau să vă povestesc acum într-un fel de scrisoare pentru Moș Crăciun!

Simpatica Tănțica și-a depășit mereu limitele, nu s-a lăsat bătută, nu știu să fi supărat pe cineva, și a îndrăgit colegii și familia, este un om între oameni!

Ultima ei ispravă, despre care am aflat de curând, m-a făcut puțin invidioasă pentru că e vorba de abilități pe care nu le are oricine, de creativitate și multă dedicație!

Tănțica a scris, a câștigat și a implementat cu succes un proiect european deosebit prin care a realizat și a scos pe piață produse handmade unicate.

A fost o surpriză plăcută să privesc fotografiile! Fiecare produs este realizat cu ingeniozitate și cu mult suflet și pare că vrea să ne transmită o poveste! Bravoo Tanța!  

O să las acum imaginile să vă vorbească! Transmit prin scrisoarea mea Moșului și dvs. (de ce nu?) sugestia de a cumpăra și mai ales de a oferi aceste minunate Globuri textile pentru braduțul vostru! Să încercăm să ne bucurăm de bucuria celor dragi! Sărbători minunate tuturor!

P.S.1. Detalii la adresa: www.handmadealda.ro si FB: handmade alda

P.S.2. Tănțica te admir! Sunt recunoscătoare că te-am întâlnit”.

Aici se termină rândurile doamnei Bogatu. După ce am intrat și noi, cu mari speranțe confirmate apoi la adresa indicată de pe internet, trebuie să comunicam și noi că am trecut cu surle și trâmbițe în tabăra celor care o admiră, în mot entuziast, pe autoarea acestor adevărate comori. Urăm ca un număr cât mai mare dintre ele să ajungă și în bradul dumneavoastră. Da să fie natural, nu din material plastic. Se poate?

GALERIE DE IMAGINI

Doamna Steluța Bogatu

Cu asemnea globuri în bradul de sărbători, în mod sigur anul viitor o să fie plin de bucurii autentice.

Aristotel Bunescu – UZPR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s