EUGENIA, dragostea mea (Primul episod)

PE POST DE AGENT PUBLICITAR SAU UN CAP CARE VISEAZĂ NUMAI LA …EUGENIAAAAAA!

Motto :

“Nu ştiu alţi cum sunt, dar eu, când mă gândesc la locul naşterii mele, la casa părintească din Humuleşti, la stâlpul hornului unde lega mama o şfară cu motocei la capăt, de crăpau mâţele jucându-se cu ei…” Ion Creangă, Amintiri din copilărie

Scriu aceste rânduri în zorii zilei de 24 februarie, care este Dragobetele, care sărută fetele. Dar, eu vă voi relata, în rândurile de mai jos, despre un alt timp de dragoste…

Nu știu alții cum sunt, dare eu, când mă gândesc la locul nașterii mele, parcă văd, ca prin vis un mic pachet vrăjit pe care scrie clar EUGENIA.

URAAAA! AM PUS MÂNA PE EUGENIAAAA!

Acum, la vârsta înțelepciunii, port în buzunar o EUGENIA. Mă pregătesc să merg în parcul preferat, să mă așez frumos pe banca mea și să savurez gustul atât de cunoscut, care m-a însoțit decenii. O viață alături de EUGENIA.

Grație mediului virtual, acum am posibilitatea să cunosc mai mult despre acest produs.

Tastez frumos https://dobrogeagrup.ro/  ori https://www.facebook.com/dobrogeagrup și aflu detalii despre o lume minunată.

BUN, DINTOTDEANUNA. BUN, MEREU !

Aștept cu nerăbdare să fac pași pe drumul care ne arată: istoria, cine suntem noi, produse, evenimente, blog, etc. O lume de descoperit.

Aici, am găsit nu numai produse de calitate, dar și oameni deosebiți. Câteva filme care circulă pe internet ne oferă posibilitatea să vedem cum arată universul EIGENIA. Fabrica de la Constanța și toate celelalte.

UN GUST MINUNAT, PERSONAL VERIFICAT. ÎN FIECARE ZI MULTIPLICAT

Acum, să vă spun și un mare secret. Nu m-am mulțumit cu atât și am trimis o corespondență electronică la firmă. Ce credeți, oameni buni ? Am primit răspuns! Ei, da! Asta se poate numi o viață printre oameni adevărați. Mă minunez deoarece am mai scris la viața mea la câteva societăți care s-au remarcat prin produse, ori servicii. Dar, tăcere din partea lor, luni de zile. Vă doresc numai bine alături de cei dragi și să scăpați de măști.

Cu respect,

Aristotel Bunescu – Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

P.S. Strângem material pentru viitoarele episoade ale serialului nostru. Primul plan prevede 8 părți.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s