ANAMARIA BODEA merge, cu siguranță, pe drumul afirmării în pictură

Bun găsit stimați cititori! Eu sunt Anamaria Bodea și vă invit din nou în universul meu de armonii cromatice! Vă doresc lectură plăcută și o zi bună cu sănătate pentru dumneavoastră și cei dragi!

Una din prietenele constante ale Agenției de Presă Culturale și Sportive, Anamaria Bodea,  pictoriță care trăiește în Germania, a avut recent sărbătorirea zilei de naștere.

A fost un minunat prilej că o provocăm la un nou dialog, pentru agenția noastră. Ca de fiecare dată, Anamaria Bodea a răspuns, cu mare amabilitate invitației.

Pentru cititorii care nu au avut șansa să o cunoască lunile trecute, iată o scurtă prezentare, la persoana I.

Mă numesc Anamaria Bodea, născută în 1984 în Năsăud, județul Bistrița Năsăud  și locuiesc în Germania. Pasiunea mea este pictura și am descoperit-o la vârsta de 18 ani când am cunoscut o pictoriță din Tenerife. În urma cu 4 ani am început să pictez aproape zilnic când mi – am dat seama că este ceea ce iubesc să fac. Am avut și prima mea expoziție primul meu vis împlinit. În 12 august 2019 a avut loc vernisajul expoziției la Muzeul Grăniceresc Năsăudean din Năsăud, unde au fost expuse lucrările mele timp de 2 luni. Al doilea debut artistic a avut loc în Germania pe data de 7 decembrie 2019 participând la o Gală Caritabilă cu o mică expoziție și unde am donat un tablou care s-a vândut la licitație pentru Spitalul de Oncologie si Pediatrie din București.

Revenim în actualitate cu noi întrebări.

-Felicitări pentru aniversarea dumneavoastră. Cu ce sentimente ați întâmpinat, cu ce trăiri ați parcurs-o?

-Sentimentul a fost unul de iubire și fericire. Am simțit că sunt binecuvântată pentru că lumea mă iubește și mă apreciază. Iubirea familiei, persoanelor dragi și a prietenilor este celmai frumos cadou pentru mine. Au fost urări de la tradiționalul „La mulți ani!” până la cuvinte care îți pătrund în suflet și rămân acolo pe veșnicie.

-Cum e viața de artist român în pandemia din Germania?

=Din nefericire, nu am reușit în ultima perioadă de timp sa fac expoziție sau să particip la evenimente, din cauza pandemiei din Germania. Asta, deoarece au fost luate măsuri destul de stricte, iar acum încă suntem în lockdown.

-Ați avut timp să pictați în ultima perioadă de timp?

-Da, sigur, mi-am continuat activitatea și am pictat în continuare ca și până acum cu multă dragoste față de artă. Este lumea mea colorată, acolo unde mă aflu într-o continua călătorie a poveștilor puse pe pânza albă. Din punct de vedere artistic, am dorințe, dar nu planuri. Îmi doresc să expun cât mai mult și să particip la cât mai multe evenimente, acolo unde mi se oferă șansa. Următoarea expoziție va fi în curând în această lună, unde voi participa cu 3 lucrări la o expoziție organizată la București, alături de alți artiști .

-Ce mai e nou la Năsăud?

O expoziție personală voi avea din nou anul acesta la Muzeul Grăniceresc Năsăudean unde mă așteaptă cu brațele deschise. Doar sănătoși să fim și să se poată organiza vernisajul. Anul acesta îmi doresc sa expun și în alte țări, dar când o să consider eu ca voi fi pregătită.

-Cititorii sunt mereu alături de dumneavoastră. Ce le transmiteți celor care vă cunosc din interviurile anterioare. Ce le urați pentru acest an?

Eu le transmit multa sănătate și numai de bine să aibă parte. Le mulțumesc că au fost alături de mine și ca au reușit să îmi facă ziua mai frumoasă.

GALERIE FOTO CU PICTURI SEMNATE DE INVITATA NOASTRĂ DE AZI

Portret de fată din zona Năsăudului ani 1930

Cele 3 picturi cu care voi participa la expoziția din București.

Așteptăm cu real interes viitoarele manifestări expoziționale unde va expune protagonista acestui interviu. În altă ordine de idei, sperăm să fim de față la expoziția din august de la Muzeul Grăniceresc Năsăudean.

Aristotel Bunescu – Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s