Doamna NICOLETA SOCEANU: ,, Am descoperit magia culorilor”

Două flrori. Una pictată. Alta în realitate.

Azi sunt emoționat de mai multe ori. Unu, pictorul de azi are stă la Câmpulung Muscel, oraș unde s-a născut tatăl meu. Doi, este ziua frumuseții, așa a anunțat dimineață la Radio România Actualități. Trei, vă aduc în centrul atenției un pictor aparte.

-Vă rugăm să vă prezentați.
-Salutări, tuturor ! Mă numesc Nicoleta Soceanu, am 48 de ani, sunt născută în zodia Taur și locuiesc într-un frumos oraș de munte, Câmpulung Muscel. Sunt soție și mamă a doi copii minunați și am o meserie frumoasă pe care o fac cu mult drag, sunt hair stilist. Dețin un mic salon de frizerie unde îmi petrec o bună parte din timp, acolo mă simt apreciată și iubită de cei din jur. Clienții sunt plăcut surprinși să-mi vadă lucrările expuse pe pereți, mi-am creat o mica expoziție de grafică și pictură acolo. Sunt o fire veselă, creativă, mă caracterizează optimismul și cred cu tărie că pictura vindecă suflete. Sunt pictor amator, autodidact și încă nu mi-am format un stil propriu, însă încerc cât mai multe tehnici de a picta.

-Pentru ce pictura și nu muzica?
-Muzica este parte integrantă din viața mea, mă inspiră însă pictura a adus acel plus de împlinire și mă desăvârșește ca om. Am descoperit magia culorilor acum trei ani și cred că atunci a fost cel mai propice moment al vieții mele.

-Care sunt temele preferate?

-Cred că mă atrage mai mult natura statică. Ador florile și de aceea sunt reprezentate în multe dintre tablourile mele, portret am realizat doar în creion până acum. Vă mărturisesc că tabloul meu de suflet este un tablou realizat în culori acrilice pe o pânză de 10/10 cm și înfățișează o căsuță de la țară. Prefer pânzele medii, pe cele mari încă nu am lucrat. De curând, am experimentat și pictura pe lemn în culori acrilice, mai precis pe tocătoare de bucătărie, cele mai multe le-am dăruit celor dragi.

-Ce ne puteți spune despre dumneavoastră, dincolo de dimensiunea artistică?
-În afara orelor de serviciu, timpul mi-l petrec cu familia, îmi place grădinăritul și sunt fericită cu florile mele pe care le îngrijesc cu drag.

-Unde vă vedeți peste 10 ani ?
-Mă văd înconjurată de tablouri, multe tablouri și probabil cu un vis împlinit, acela de a avea o expoziție proprie .

-Vă mulțumesc mult. La final, câteva cuvinte pentru cei care vă urmăresc în spațiul virtual.

-Susținerea pe care o primim în spațiul virtual ne motivează pe mulți dintre noi și ne dă mult curaj. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați apreciat lucrările și sper că v-am transmis o mică parte din vibrația sufletului meu !

GALERIE DE IMAGINI

Urăm artistei multă sănătate și spor la lucru. Abia așteptăm să ne arate ce a mai pictat. Un gând bun familiei sale.

Aristotel Bunescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s