EL GRAN ARTISTA – DOAMNA MARIA VLADU (Episodul 2): Un român din Spania pentru inima noastră

Doamna MARIA VLADU ne oferă parcă rodul artei sale. De fapt ne face mai multe cadouri. Mai multe tablouri pe care pe veți putea vedea mai jos, mai multe gânduri interesante despre lumea fascinantă a picturii.

Bun găsit, stimați admiratori ai artelor vizuale. Avem pentru dumneavoastră o bucurie. Articolul EL GRAN ARTISTA – DOAMNA MARIA VLADU: ,,Arta înseamnă suflet, să dăruiești sufletul tău altor suflete” a fost bine primit de un mare număr de cititori. În concluzie, conducerea agenției noastre de presă culturală a decis să o invite de doamna Maria Vladu la un nou episod pentru a afla noi și noi detalii din viața sa, despre opiniile sale legate de artă în general.

Doamna Maria Vladu a răspuns cu amabilitate. Iată rezultatul. Atenție, începem!

      -În primul rând, doresc să vă mulțumesc pentru, acest frumos interviu. Curajul pe care îl primesc de la compatrioți români, îmi da încredere și putere să visez departe, departe de tot. Să faci ceva ce este apreciat este un adevărat dar de la Dumnezeu.

Pentru cei ce nu mă cunosc sunt Maria Vladu vin din sud de România, comuna Pielești, satul  Câmpeni,  județul Dolj. Am 48 ani, sunt mama a trei copii pe care îi ador, Antonio, Michelle, Izabela. Din anul 2011 ne-am stabilit în Spania unde locuiesc și în prezent!

-Ce ne puteți spune despre pictură, cum vă raportați la ea?

-Pot să vă spun ca ador toate genurile de pictură, indiferent în ce e tehnică e făcută lucrarea. Ulei, acrilic, acuarelă. Apreciez mult picturile. Indiferent cine este autorul tabloului, acea persoană a pus sufletul pe pânză, sentimente, trăirile și a făcut să bucure ochiul privitorului.

– Ce rol au expozițiile, muzeele și galeriile de artă în formarea gustului unui pictor ?

-Toată viața mea am apreciat pictura, așa că am vizitat, de câte ori am avut timp locurile unde sunt tablouri. Așa înțelegi frumosul din sufletul omului.  Merg mereu la expoziții, muzee, toate sunt minunate te inspira te duc într-o alta lume, o lume magica care îți umple sufletul de frumos. La 200m de casa mea este un castel unde se fac expoziții și merg acolo săptămânal.

– Ce sfătuiți un părinte dacă are un copil cu înclinații spre arta plastică. Să meargă înainte, ori să încerce și alte arte, să le cunoască?

-Dacă unul dintre copii are înclinați, este bine să-l ajute  din punct de vedere financiar, cât și sufletește În contextul, dacă el dorește să urmeze arte, e bine să-l îndrume spre o universitate. Însă, timpurile sau schimbat mult, copii au suficiente cunoștințe sa decidă. Dar arta este frumusețe, sănătate, fericire, bucurii ce unește oameni.

– Foarte frumos spus. Ce proiecte aveți pentru finalul acestui an?  

– Pentru ultima parte a anului 2021 îmi doresc sănătate, atât mie cât și familiei mele și întregi omeniri. Cu toții să fim bine, uniți și să trecem peste toate.

Am programate două expoziții în Spania.  Și sper sa fie bine!

-Dar pentru anul următor ?

     -Pentru anul 2022 nu mi-am făcut planuri, dar îmi doresc să călătoresc, să vin în România cu familia, să fac cât mai multe expoziții și să-mi deschid propria galerie de artă.

-Unde pot să fie văzute lucrările ce poartă semnătura dumneavoastă?

-Tablourile mele pot fii văzute în Roquetas de Mar, Spania, dar și pe pagina mea de Facebook intitulată  Art Maria. Am vândut foarte mult lucrări. La diferite persoane de pe internet la o expoziție, cunoștințe, ori colegii de muncă. Spre exemplu, am vândut două tablouri unui spaniol ce a dus lucrările mele tocmai în Irak unde cunoscuse o femeie pe internet. Ce credeți? Cei doi până la urmă s-au căsătorit și tablourile au fost cadouri pentru familia ei.

Vreau să vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere, pentru ajutorul acordat și dacă doriți să vedeți lucrări mele, puteți intra și pe pagina mea de Facebook la numele Maria Ami. La revedere oamenii frumoși!

-La revedere !

GALERIE DE IMAGINI

Un zâmbăt pentru vizitatorii acestei expoziții virtuale, o privire pătrunzătoare ce descoperă multe frumuseți în jurul său. Câteva dinte acestea le veți vedea și dumneavoastră
Cine merge mult, găsește mereu în jurul său dovezi ale creației
Un alt tablou valoros
Patru ochi o singură dorință. Făptura de sus, dar și cea de jos vă oferă ce au mai de preț
Acestea sunt florile pasiunii
Peisaj de vis la poalele munților. Vă rog să admirați unghiurile făcute de case la acoperiș, de brazi, iar la final de munți.
Bogăția culorilor în viața florilor. Ca să rimeze…
Cu nasul printre petalele florilor. Simțiți mirosul ?
Imagini din universul roșu. Părălie în roșu, buze în roșu, îmbrăcăminte în roșu. Sub material bate o inimă roșie.
Cu gândul deja la episodul cu numărul 3. Sănătate tuturor!

Cu prețuire, semnează un admirator

Aristotel Bunescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s