ANAMARIA BODEA, un diamant strălucitor în lumea pictorilor

Urmăresc de mai mult timp, cu mare atenție, evoluția spectaculoasă a unui artist aparte. Numele său este Anamaria Bodea. Acum câteva ore, revista săptămânală de mare prestigiu cultural și științific, intitulată semnificativ ,,Opinia Națională”, a publicat un interviu pe care am avut plăcerea să îl obțin de la Anamaria Bodea. El are acest generic relevant: ,,Anamaria Bodea merge, cu siguranță, pe drumul afirmării în pictură”.

Sincer vă mărturisesc faptul că urmăresc cu atenție evenimentele din viața sa și sunt impresionat de numărul mare de aspecte care pun în lumină un adevăr. Anamaria Bodea devinde un artist din ce în ce mai cunoscut în universul artelor plastic. Aflu că un ziar scrie despre artistă încă de pe prima pagină, apoi o nouă expoziție, apoi se anunță alte participări ale tablourilor sale de evenimente plastice de peste hotare.

Foarte multe informații pe internet în acest sens. Brusc îmi amintesc faptul că sunt gazetar și am și alte instrumente la dispoziție pentru a mă informa, nu numai spațiul virtual. Așa că am luat legătura în mod direct cu Anamaria pentru a ne comunica și nouă avalanșa de noutăți.

 Iată ce am aflat despre pictorița născută pe data de 4 martie 1984, la Năsăud, plecată de două decenii peste hotare trăind 15 ani în Spania, iar acum de mai mult timp în Germania.

    Primul ei debut artistic a fost în 12 august 2019, la Muzeul Grăniceresc Năsăudean, având prima expoziție de pictură, anul trecut a fost doua doua expoziție intitulată ,,Nostalgii” iar acum este deschisă a treia personală intitulată ” Gânduri si vise,,,

Anamaria Bodea

-Bun găsit, Anamaria Bodea! Ce noutăți aveți?

-Bun găsit! După expoziția de la Năsăud, care încă este în desfășurare, am expus  în luna septembrie  alături de alți artiști contemporani la Muzeul de artă din Balchik, (Bulgaria).Tema generală a expoziției a fost marea și frumusețile sale.

În altă ordine de idei, am o lucrare expusă în cadrul  expoziției „Nudul în artă” la Galeria Clujart din Cluj-Napoca. Subliniez faptul că  expoziția este deschisă până în data de 29 octombrie.

-Cu adevărat impresionant. Atâtea prezențe ale tablourilor dumneavoastră. Ce informații mai putem oferi cititorilor constanți care ne urmăresc și vă admiră lucrările?

– Urmează sa fie publicată  o carte scrisă de părintele Crin-Triandafil Theodorescu, muzeograf și speolog totodată intitulată ,,Într-o zi se va termina” având pe coperta volumului una din lucrările  mele de suflet. Este o mare onoare și bucurie pentru  mine că părintele Crin a ales pictura mea ,,La capătul lumii” pentru cartea scrisă de dumnealui.

Un tablou gata pentru coperta !

În luna decembrie voi expune în Galeria Occidentului din București, alături de alți artiști si probabil voi mai avea și o mica expoziție personală  aici în Germania, tot în luna decembrie.

– Păi asta înseamnă că vom avea o lună a cadourilor, luna decembrie, foarte bogată. Sperăm din inimă să aflăm și atunci noi vești despre intensa dumneavoastră activitate. Până la luna cadourilor să oferim celor care ne urmăresc niște lucrări și fotografii cu dumneavoastră.

GALERIE DE IMAGINI

4 ochi luminoși. Sau cea mai importantă ,, operă” semnată de Anamaria Bodea, chiar fata ei…

Deci, în concluzie, Anamaria Bodea este un adevărat diamant strălucitor în lumea artiștilor plastici. Îi urăm sănătate, numai bine și pe curând!

A consemnat, Aristotel Bunescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s