ATENȚIE MĂRITĂ! ZÂNA ȘI SPIRIDUȘII VIN LA NOI ! SĂ NE BUCURĂM!

Zâna, pe numele ei Denisa Vasiliu, un artist plastic de valoare, dar și spiridușii, adică elevii de la Cercul de pictură Hârtop, județul Suceava, vă pregătesc, special pentru dumneavoastră, stimați cititori, ceva deosebit. Dar, înainte de toate, iată contextul.

Lunile petrecute la Breaza, în județul Prahova, au fost luminate de multe lucruri, nu numai de lumina solară de acolo. Unul dintre ele a fost întâlnirea cu Cercul de pictură Hârtop, din județul Suceava.|
Am descoperit o comunitate teribilă. În afară de obișnuitele ore de pregătire, au și scopuri caritabile. Astfel, au fost organizate licitații de mare atractivitate, cu tablouri realizate de cei mici, dar și de profesorul lor, doamna Denisa Vasiliu. Banii erau direcționați către oamenii care aveau mari probleme.

Acum vine surpriza plăcută. Avem în față un nou asemenea proiect.
Este vorba despre o nouă licitație online de tablouri ce se alătură campaniei caritabile „O facem la Fălticeni”. Donațiile vor fi folosite, la sărbătorile de iarnă, pentru copiii defavorizați din zona Fălticeni.

Iată ce citesc: „Pregătim un concurs pentru tine! Fii primul care află mai multe detalii despre cum poate câștiga un tablou, urmărind viitoarele postări de pe pagina noastră de Facebook. Tablourile propuse spre licitație sunt realizate pe suport din lemn. Licitația se va desfășura pe pagina noastră de Facebook – Cercul de pictură Hârtop, coordonator Denisa Vasiliu. Data de start a licitației este 4 decembrie 2021”.

Personal, ca de obicei, voi urmări lucrările care îmi plac mai mult și voi oferi o sumă de bani. Pe măsura posibilităților, vreau să ajut și la promovarea proiectului.
Vă invităm, cu mare căldură, și pe dumneavoastră să vă implicați. Succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s