Doamna Doina Saliu și Asociația Culturală Arta Sonoră au finalizat cu bine programele muzicale din 2021, un an dificil

  Vineri, 17 decembrie, 2021, a fost ziua în care a fost marcată finalizarea cu bine a programului de demersuri muzicale, desfășurate de Doamna profesor Doina Saliu, sub egida diamantină a Asociației Culturale Arta Sonoră.

   Primăria orașului Buftea și Centrul Cultural Buftea au organizat acest eveniment, programat începând cu ora 17.00, și care a beneficiat de o largă difuzare pe rețeaua Facebook, dar și cu public încântat în sală.

   ,,Surprize Muzicale de Crăciun” a fost titlul acestui ales program, un valoros recital care a avut un cap de afiș inedit, ivitat special fiind Clara Medveșan.

În debutul programului, Clara Medveșan, cu coroaniță pe cap, a intepretat cântecu ,,Moș Crăciun cu plete dalbe”. După intepretare, Clara a primit chiar de la Moș Crăciun, care a trecut pe la Centrul Cultural din Buftea, o pungă mare cu daruri.

Spectatorii aflați în sala Centrului Cultural Buftea, dar și cei din spațiul virtual au primit, la rândul lor superbe cadouri muzicale, tot atâtea momente speciale ale recitalului de final de an.

Așteptăm cu interes justificat programele din 2022 ale Doamnei profesor Doina Saliu, prin intermediul Asociației Culturale Arta Sonoră. Dar, evident, și în anii următori care sperăm să fie mai luminoși din punct de vedere medical, în comparație cu 2021.

Transmisia în direct, înregistrarea viedo și sonorizarea au fost asigurate de Nak Music-Ing.Horațiu Medveșan.

                                                           x

     

Doamna Doina Saliu este profesor, absolventă a Academiei de Muzică din Bucureşti anul 1995, cu master la pian, studii teoretice si cor academic. A fost redactor la Radio Difuziunea Română Bucureşti, este membru fondator al Corului de Cameră „Preludiu” din cadrul Centrului Naţional de Cultură „Tinerimea Română” Bucureşti, iar în prezent este profesor grad I de pian şi studii teoretice la Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” Bucureşti. A coordonat si susținut o vastă activitate în cadrul Festivalului de Arte de la Breaza desfășurat în perioada 27 iulie-5 august 2018 şi în perioada 21 -28 iulie 2019 fiind și profesor de studii teoretice și cor în cadrul Masterclass-ului de la Breaza. Director Artistic al Festivalului Cultural Internațional „Arta Sonoră” – Mogoșoaia, România, Președinte al comisiei de jurizare și manager de proiect al Festivalului Internațional „Rezonanțe Sonore Online”, Secretar „The Violin Doc” International Online Festival.

Un admirator consecvent, Aristotel Bunescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s