Descoperitorii de talente: MAYA ANDREEA NICA, o mare speranță în pictură

Cine muncește primește. Cine pictează, viața ne împrospătează. O vedem pe Maya Andreea aici încadrată de cele două doamne care o orientează în lumea armoniilor cromatice: Manuela Deaconu și  Sanda – Gabriela Talabă.

Este pentru noi o reală bucurie să continuăm, în ritm alert, marele serial așteptat de toată lumea și intitulat ,,Descoperitorii de talente”.

Astăzi, 23 decembrie, când toți aleargă prin magazine pentru cele din urmă cumpărături de Crăciun, când gospodinele dau gata cozonacii cu nucă – mmmmm….ce miros vine de la bucătării….noi lansăm în spațiul virtual episodul numărul doi, unde invitată de onoare este MAYA ANDREEA NICA.

Dacă vă uitați bine pe afișul expoziției ,,Copilăria în culori”, de la Galeria de Artă Melba din Rm. Vâlcea, veți observa ușor, pe poziția numărul 4, prezența celei care, în carnetul de note, dar și în catalog răspunde la numele MAYA ANDREEA NICA.

O vom lăsa pe Maya să se prezinte singură, să ne relateze cum a ajuns la cercul  de pictură coordonat de Manuela Deaconu și  Sanda – Gabriela Talabă.

Se aprind reflectoarele, 3, 2, 1, 0! Cortina se dă încet în lături, pe scena atenției generale intră MAYAAA ANDREEAAA NICAAA

Bună ziua!  Am 12 ani și sunt la Colegiu național de informatică Matei Basarab din Rm. Vâlcea. De mică, mi-a plăcut să desenez, chiar am participat la câteva concursuri de desen pe vremea când eram la grădiniță! Doamnele educatoare m-a ales pe mine să particip la concursuri. Când eram prin clasa a doua, mi-am dorit să merg la școala populară de arte, dar programul era destul de dificil pentru mine.

Atât eu, cat și mama mea, o cunoșteam pe doamna Gabriela Talaba de câțiva ani. În acel moment când mi-a spus c-o să deschidă un atelier de pictură împreună cu prietena ei Manuela Deaconu, am fost entuziasmată și am zis din prima că vreau să merg la acest atelier. Îmi place să pictez deoarece mă liniștește, mă relaxează și cel mai important lucru este că mi-a plăcut dintotdeauna arta. La atelierul de pictură îmi place să merg pentru că acolo doamnele Gabriela și Manuela mă pot îndruma și mă pot ajuta când greșesc. Am reușit să fac câteva tablouri care îmi plac foarte mult și care au fost apreciată de cei din jurul meu. Mulțumesc doamnelor pentru răbdare și îndrumare!

Aici se termină mărturia fetei.

GALERIE DE IMAGINI

Lucrul migălos, are mereu un final frumos !
Tabloul finalizat. La culori ne-am sensibilizat
Răsplata muncii nu întârzie să vină. A venit !

Urăm elevei noastre din toată inima multe succese. În lumea picturii. Abia așteptăm să vedem gata lucrările pentru prima expoziție personală! La mulți ani !

Semnează cu drag,

Sanda – Gabriela Talabă și Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s