RETROSPECTIVA ANULUI 2021. SANDA – GABRIELA TALABĂ, UN ARTIST PLIN DE HAR, DECLARĂ: ,,VIAȚA MEA PULSEAZĂ PICTURĂ”

Practic mai sunt puține ore și vom trece în 2022. Este un moment prielnic pentru retrospective în toate domeniile.

La rândul nostru, vă prezentăm pe cei mai activi creatori.

Doamna SANDA – GABRIELA TALABĂ s-a remarcat, în mod deosebit, atât în domeniul armoniilor cromatice, dar și în delicata  a îndeletnicire a așezării strălucite a cuvintelor unul după altul.

Iată ce ne-a declarat despre anul trecut, dar și despre 2022:

Pentru mine, anul 2021 este un an al bucuriei vieții și un an al unei continuei învățării și evoluției în artă. Lăsând deoparte expozițiile la care participă marea majoritate a pictorilor, o mare onoare este pentru mine colaborarea cu dumneavoastră, domnule Aristotel Bunescu. Colaborare pentru care, vă mulțumesc cu recunoștință! Apoi, atelierul de pictură, unde lucrez cu copii talentați, atelier care mă împlinește sufletește. Una dintre marile bucurii este să împărtășesc cu ceilalți din modestele mele  cunoștințe. Bucuria din ochii unui copil în momentul în care termină o lucrare este mai mare decât propria bucurie în momentul terminării unei proprii lucrări.

Din momentul în care mi-am dorit să pictez, viața mea pulsează pictură, sângele în vene pulsează pictură și o singură zi fără pictură este una fără… puls.

Doresc ca și anul 2022 să pulseze pictură, învățare, evoluție. Doresc ca în următorul an să fiu mai bună decât în 2021 pe toate planurile. Și mai ales să pot trece pictura mea la următorul nivel. Însă, în primul rând doresc să fim toți binecuvântați cu sănătate și bucurii. Astfel, toate dorințele noastre se pot împlini.

    Urez tuturor oamenilor să fie binecuvântați cu sănătate, pace sufleteasca și tabloul vieții fiecăruia să-i fie lucrarea cea mai dragă și prețioasă, fie că pictează sau face orice altceva.

Aici se termină răspunsul pictoriței noastre.

GELERIE DE TABLOURI

Ce frumos! Să pictezi, să faci bucurii altor oameni prin culori, dar mai mult, să pregătești generațiile viitoare de oameni care vor genera vise pentru alte generații de admiratori ai artelor vizuale.

LA MULȚI ANI 2022!

Cu drag,

Aristotel Bunescu  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s