DOAMNA DANIELA BERCEA NE PREZINTĂ GÂNDURI DE ANUL NOU ȘI NU NUMAI

Scriu aceste rânduri în zorii zilei de 2 ianuarie 2022. Toată lumea a început o nouă etapă de viață. Cu ce gânduri?  Astăzi avem marea bucurie să vă aducem în centrul atenției cuvintele scrise de Doamna DANIELA BERCEA special pentru această antologie.

Dar, înainte de asta, vreau să vă spun că am avut bucuria să o cunosc personal pe distinsa Doamnă Bercea, dar și pe distinsul Domn Bercea. Asta în afară că am admirat, pe bună dreptate, ce și cum lucrează.

Începem:  

,,Ganduri pentru Noul An și nu numai…

Ultimii doi ani si in special anul care tocmai s-a încheiat, ne-a demonstrat rapiditatea cu care se poate schimba viața noastra, modul cum relationam, atitudinile pe care le avem unii față de alții individual sau la nivel colectiv, toate ne-au transformat…

Aceasta incertitudine va mai dura și cred că va trebui sa ne obișnuim cu această stare de fapt, probabil așa va arata viitorul… Suntem impartiti in doua cete, cei curajoși care accepta și iau ca atare evenimentele care vin peste ei și cei care se tem pentru viața lor  și se inchid in depresii greu de vindecat.

Cred ca trebuie sa ne construim scenarii de viitor pentru că viitorul este locul unde iti vei petrece tot restul vieții.

Daca părinții nostri isi puteau planifica viața până la momentul pensionarii, nu putem să spunem același lucru despre noi și copii noștri.

Timpul are un fel al său in care se scurge, cand ești copil trece greu, după o anumită vârstă trece mai repede, sau așa lasă impresia, iar tu incepi să devii conștient de asta, au venit pe lume copii, apoi nepoții, parcă toate s-au întâmplat ieri…

Astazi sunt mai bătrână decat am fost vreodată dar mai tânără decât pot fi.

Pentru Noul An, cel in care tocmai am pășit, îmi doresc gânduri pozitive, să mă bucur de fiecare zi trăită, să fac ceea ce imi place și mă face să mă simt bine, sa-mi realizez proiectul la care visez de când eram copil, evident e vorba de pictura si design…am inceput să mă gândesc la pensie pentru că îmi doresc mai mult timp pentru mine și ai mei.

Gândesc că dacă voi avea mai mult timp, voi fi mai bogată, mai fericită, mai longeviva, mai sănătoasă și voi putea crea mai multe momente de bucurie.

Ceea ce este clar pentru mine și va trebui să ne învățăm să traim cu asta, este că viața noastră se va învârti în jurul acestei pandemii încă multă vreme, că ne vom concentra existenta pe siguranța și sanatatea noastră, că dacă nu suntem pregătiți pentru asta va trebui să ne pregătim, că am pierdut oameni dragi și prieteni și vom mai pierde, că nu trebuie să uitam să le trimitem ganduri bune celor pe care îi iubim…

Ne robotizam fără să ne dam seama, măștile, microfoanele și căștile fac parte din viața noastră de zi cu zi, relationam față in față  din ce in ce mai puțin, totul se mută in online la domiciliu prin tot felul de videoclipuri și podcasturi, acum din ce in ce mai la modă…

Ganduri bune tuturor!

Acestea au fost cuvinele doamnei Bercea, să vedem acum și câteva tablouri ale sale:

Cu Doamna Adina Țitrea Moldova
Semnele unei toamne bogate. Bogată în bucurii vreau să fie și viața invitatei noastre. La mulți ani 2022!

Un admirator,

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s