RETROSPECITVA ANULUI 2021: DOAMNA ȚITREA ADINA MOLDOVA A AVUT SUCCESE DEOSEBITE

Am ținut în mod special ca la această retrospectivă să participe și distinsa Doamnă ȚITREA ADINA MOLDOVA, un om extrem de eficace pe mai multe planuri. Dar astăzi mă refer numai la două dintre ele. Inițiator și organizator de mari proiecte culturale, dar și un pictor de valoare.

Doamna Țitrea a răspuns cu amabilitate ca de fiecare dată. Iată dialogul nostru:

Cum apreciați anul 2021 din punct de vedere artistic? Mă refer acum la dumneavoastră special .

 -Anul 2021 a fost un an plin de realizări și succese. Trei expoziții peste granițele țării, 2 în Madrid și una la Balcic și încă 14 expoziții în țară. Nu e puțin lucru…și în plus în luna Octombrie o expoziție personala în București la Galeria Occidentului. Ma simt un om împlinit și fericit cu munca și pasiunea mea. În ciuda destul de multor greutăți sunt o persoana ambițioasă și răzbesc oricât de greu ar părea uneori. Sunt un artist devotat pasiunii mele studiez permanent și de la lucrare la lucrare cer mai mult și mai mult de la mine. Sunt organizator și inițiator de proiecte artistice pe care le gândesc cu minuțiozitate și seriozitate. E una sa faci cu pasiune ceva pentru ca asta e menirea ta și alta e să fie o afacere. La mine e totul foarte multă dăruire si suflet și asta se vede și se simte și face diferența.

Bucurie e fiecăre expoziție. Bucurie e fiecăre artist pe care îl fac cunoscut și care astfel iese din anonimat. Bucurie e fiecare clipa petrecută cu pictura și în preajma ei.

– Cum credeți că se va desfășura 2022?

-Anul 2022 va fi pentru mine an aniversar. 10 ani de organizări expoziții. Pentru anul 2022 proiectele sunt deja conturate. 2 expoziții în Spania în 2 locații diferite și 2 în Bulgaria la Balcic și Dobrici. Cât despre expozițiile din țară vom avea în fiecare lună a anului  câte 1 expoziție care va aduce ceva nou. Îmi doresc mai multă implicare și din partea instituțiilor de cultură de stat dar…și fară ele evenimentele vor fi la fel de reușite. Sănătatea e singurul cadou pe care mi- l doresc. Restul pot face singură.

– Mulțumesc foarte mult! Sănătate și acum să vedem și câteva fotografii relevante:

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s