RETROSPECTIVA PICTORILOR: MINUNATA DOAMNĂ MINUȚA SĂNESCU, UN ARTIST CONSACRAT

Suntem în 6 ianuarie, anul de grație 2022. Cei care au avut un concediul mai lung se pregătesc să înceapă pe 10 ianuarie toate angajamentele. Dar, alții nu au avut sărbători și au lucrat în fiecare zi.

Indiferent din ce categorie de oameni facem parte, trecerea de la un an la altul a fost un prilej de rememorare, de croire a unor planuri pentru timpul care ne stă în față.

Personal, mi-am amintit de descoperirile la care țin mult în domeniul oamenilor consacrați artei armoniilor cromatice.

Aici este cel mai bun loc să vă readuc în centrul atenției pe minunata Doamnă MINUȚA STĂNESCU. Un om special, un pictor de talent real, un om dedicat trup și suflet artelor vizuale.

Cu amabilitatea recunoscută de mult timp, distinsa doamnă a răspuns cu mare rapiditate invitației mele de a scrie câteva rânduri. Dar și pentru a ne oferi câteva din imaginile tablourilor sale la care te poți uita minute în șir pentru a descoperi noi și noi valențe.

Iată ce ne-a scris:

,,Cu prilejul acestui mic articol, vreau să mulțumesc Domnului Bunescu Aristotel, respectiv revistei A. P. C. S  Agenția de Presă Culturală și Sportivă pentru oportunitatea promovării lucrărilor mele!             

   Pentru cei ce nu mă cunosc sunt Stănescu Minuța și la cei 64 de ani sunt o femeie împlinită, mulțumită și fericită cu viața mea!       

   În 2022 lumea mea va fi frumoasă pentru că eu cer, dar ce pot realiza prin forța mea proprie. Dar în acest an, voi rezerva mai mult timp, din timpul meu alocat altor activități și-l voi oferii marii mele pasiuni – pictura.

   Pentru Lumea Mea la general îmi doresc: Toți să avem loc sub același Soare și toți să ne încălzim sub razele lui. Generațiile viitoare să se nască și să trăiască în simbioză. Toți să militam pentru sănătatea și pacea Universului. Iar marea mea dorința este ca Dumnezeu să nu ne părăsească. Un An bun tuturor!”

Mulțumim mult pentru cuvinte pentru gândurile dumneavoastră.

Acum, atenție mărită! Urmează tablourile !

Prima lucrare pe 2022

Foarte frumos! Felicitări din inimă!

Cu drag,

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s