ANTOLOGIA VISELE ARTIȘTILOR: DOAMNA MARIANA DANELCU VREA SĂ AJUNGĂ O MARE PICTORIȚĂ. SUCCES!

Priviți nemărginirea mării, profunzimea cerului, o lumină strălucitoare. Dar și chipul armonios al unei artiste care are un drum frumos prin viață. Vă invităm să o cunoașteți…

Zorii zilei de 8 ianuarie, anul de grație 2022. La București cad primii fulgi mari de zăpadă. Mă pregătesc să trăiesc și eu o zi specială, cea în care a apărut pe planeta noastră un mare cântăreț.  Elvis Presley s-a născut la 8 ianuarie 1935. Dar, până la muzică, vreau să mă încălzesc cu ceva. Dar am cel mai bun remediu la îndemână: Pictura plină de căldură semnată de Doamna Mariana Danelcu.

Chiar acum vreau să o prezint celor care urmăresc în mod constant, ori numai sporadic agenția noastră de presă culturală.

-Vă rog frumos să vă prezentați și să ne spuneți cum ați trecut peste anul 2021?

-Bună ziua! Sunt Mariana Danelcu născută în frumoasa Bucovină. Anul 2021 a trecut cu bine, fără a face Covid. Am pictat multe tablouri și chiar am vândut câteva.

– Vă felicit din inimă. Vom prezenta la finalul acestui dialog câteva imagini cu lucrările dumneavoastră reușite. Acum, vreau să îmi spuneți ce vă doriți pentru anul care abia a început?

 -În anul 2022 sper să fie pace în lume, să fiu și mai creativă, vreau să călătoresc, să termin cartea pe care o scriu despre viața și picturile mele. Merg înainte chiar dacă am 58 de ani. Iubesc foarte mult pictura, libertatea, fiind zodia Gemeni, mă adaptez din mers în orice situație, dacă nu simt nimic fie în relație sau servici, plec nu stau să sufăr. Sunt divorțată, nu am copii.

Destinul nostru se află în mâinile noastre

Îmi doresc să ajung o mare pictoriță

Mai multe detalii despre mine vor fi în cartea pe care o voi publica anul acesta, sper. Doamne ajută! Mulțumesc.

-Și noi vă mulțumim frumos pentru răspunsuri. Abia așteptă cartea să cunoaștem mai multe despre dumneavoastră. Acum, gata cu vorbele. Trecem la ce este mai important.

GALERIE DE IMAGINI CU TABLOURI SEMNATE MARIANA DANELCU

Marea a fost, este și va fi un subiect preferat de pictori. Recunoaștem cu plăcere jos în stânga inițialele D.M. dar și anul realizării. Felicitări!
Afară e urât. În sufletul artiștilor este frumos. Mulțumim!
Poveste de dragoste în mijlocul naturii
Armonii de neuitat cu flori, copaci, păsări, nori și nemărginirea cerului. Felicitări !
Dacă întreabă cineva, aceasta este lucrarea preferată a omului care semnează articolul.
Creația divină și frumusețile sale incredibile.
Lumea divină în centrul atenției. Un tablou datat 2021
O privire spre cititorii încântați. Pare să spună: ,,Mai am multe tablouri, poate le veți vedea”. Păi chiar vrem mult să mai vedem. Dar când?

Frumoase lucrări. În arhiva redacției mai avem multe imagini. O vom invita pe distinsa pictoriță să ne mai ofere și altele. Poate ne va spune atunci care sunt pictorii care îi plac mai mult. Dar, până atunci să admirăm ce am primit azi.

Tuturor sănătate și să aveți un an cu 2022 motive de bucurie autentică!

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s