ANTOLOGIA VISELE ARTIȘTILOR: DOAMNA RODICA FLOREA, un pictor valoros,  urează tuturor un an plin de culoare, de bunătate și respect

Marea și marea mea descoperire, Doamna Rodica Florea

Scriu aceste rânduri în data de 10 ianuarie, anul de grație 2022. Adică 2022 de motive de bucurie.

M-am gândit să vă ofer, cu dragă inimă, câteva dintre acestea cu un subiect de nota …10! Cu un pictor de nota zece! Distinsa Doamnă Rodica Florea. Este și marea mea descoperire din acest an. De fapt o mare redescoperire. Știam pictorul în sine, omul de valoare, dar acum am descoperit în detaliu și a făcut în tot anul trecut. Un bilanț impresionant pe care îl veți cunoaște și dumneavoastră imediat.

– Îmi aduc aminte, cu plăcere, de precedentul interviu. Dar, pentru cei care nu ne cunosc prea bine, vă rog să vă prezentați iar.

-Mulțumesc pentru invitația dumneavoastră de a participa la ANTOLOGIA VISELE ARTISTILOR, domnule Bunescu.

Pentru cine nu mă cunoaște, sunt Rodica Florea, artist plastic, născută în București, chiar la începutul acestui an am împlinit 60 de ani, dar, cum spunea fata mea cea mică, vârsta cea mai frumoasă a unei femei este atunci când nu mai ține cont de ani, ci de visele ei. Și eu am multe!

Anul 2021 a fost un an al creației, stând mult timp acasă din cauza pandemiei, am avut timp să lucrez. Multe dintre lucrările mele colorează casele unor iubitori de frumos din România, Italia, Germania.

Am participat la expoziții online, pe site-ul AAPB, dar și pe simeze, la expoziția caritabilă TABLOURI CU SUFLET, prin Arhiva de artă, care a avut loc la Sala Brâncuși, Palatul Parlamentului, SALONUL DE PRIMĂVARĂ cu AAPB la Centrul cultural UNESCO Mihai Eminescu, SALONUL DE VARĂ în aceeași locație,  expoziția LUMEA FLORIILOR cu AAPB la Uzinexport București.

De asemenea am fost invitată să iau parte la expoziții în străinătate: – ROMÂNI PE SIMEZE INTERNAȚIONALE -D’E.M VENICE ART GALLERY,Veneția- Italia

-EXPOZIȚIA INTERNAȚIONALĂ DE SFÂRȘIT DE AN la SOPHIE ESPACIO DE ARTE, Uriarte-Argentina

– Expoziția colectivă internațională BePartGallery – Atelier Montez-Roma-Italia, unde expun treizeci de lucrări. Expoziția continuă și în acest an.

În 2021 am cunoscut oameni de cultură de calitate, care apreciază arta și o pun la loc de cinste, așa cum este doamna Gigica Peptanaru, om de cultura, scriitoare, redactor, care mi-a dedicat pagini în revista Clubul artelor Giurgiu XXI, și în suplimentul de artă al revistei, fapt care mi-a adus mare bucurie.

Pentru 2022 am multe planuri, idei ,vise …

Am fost aleasă pe 22 decembrie în consiliul director al Asociației Artiștilor Plastici București, vicepreședinte, fapt care mă onorează, dar mă și responsabilizează în aceeași măsură. Anul acesta îmi doresc să aduc în atenția publicului artiștii asociaţiei, ale căror nume și lucrări merită cunoscute, apreciate și admirate. Să particip la recunoașterea valorilor culturale ale tuturor membrilor AAPB.

Doresc tuturor un an plin de culoare, de bunătate, umanitate și respect .

-Vă mulțumim frumos! Pentru dumneavoastră tot așa!

Să vedem acum câteva superbe tablouri!

GALERIE DE IMAGINI

Felicitări neformale !
Valurile mării! Ce dor îmi este de ele! (Explicațiile aparțin celui care semnează articolul)
Simțiți mirosul ?

Ce se mai poate spune acum ? Felicitări din inimă pentru recenta aniversare, pentru tablouri, pentru impresionanta dumneavoastră activitate din 2021. Urări de bine pentru 2022!

Cu drag,

Aristotel Bunescu

Publicitate

Un gând despre „ANTOLOGIA VISELE ARTIȘTILOR: DOAMNA RODICA FLOREA, un pictor valoros,  urează tuturor un an plin de culoare, de bunătate și respect

  1. Am cunoscut-o pe doamna Rodica Florea ca administratoare a paginii”pictor începător” din care fac parte.M-a cucerit prin lucrările sale care emanau lumina și bucurie că și chipul ei.Avem nevoie de frumos ca nici odată și-i doresc succese în continuare.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s