ANTOLOGIA ARTIȘTILOR/ CĂTĂLINA MUNTEANU ÎȘI URMEAZĂ VISURILE ÎN PICTURĂ

Cu semnele prețuirii. Diplomă și floare. Lângă tablouri, cu o privire senină spre viitor

28 Gerar 2022. În așteptarea zorilor. Afară este întuneric, dar lumină în sufletul meu. Asta deoarece am făcut o nouă descoperire în lumea armoniilor cromatice. Numele său este Cătălina Munteanu.

Înainte de a vedea câteva din tablourile sale, vă invit să o cunoaștem în cadrul interviului următor:

-Bună ziua! Vă rog să vă prezentați cititorilor care nu vă cunosc încă

-Incep prin a vă mulțumi pentru această invitație. Mă numesc Munteanu Cătălina, sunt din Dărmănești jud Bacău și am 33 de ani.

Pasiunea mea pentru pictura și desen a început de când eram mică.

Prima data când am pictat pe o pânză a fost in Italia în 2013, pentru o asociație culturală numită ”Carovanart lucania”.  După o pauză de 4 ani revenind în țară am întânlit oameni talentați și minunați la Școala Populară de Arte și meseri Bacău care m-au motivat și încurajat să merg mai departe, să îmi urmez visurile. Am început să particip la diverse expoziții în 2016. Debutul artistic a fost Concursul Național de Pictură grafică ”Vespasian Lungu” Brăila. Apoi, am participat la diverse expoziții cum ar fi: Salonul Național al artei Naive Bacău, Festivalul ”promoții în timp” toate edițiile , expozițiile de Artă Naivă  Pitești ed. XLIX, expoziția Artă vizuală Careul  de Dame Iași, Emoții cromatice Iași, Concursul național ”Vespasian” Lungu Brăila 2020. Salonul internațional al artei naive București.

Sunt la început de drum, doresc sa fiu cat mai aproape de artă, de pictură, să ”cresc din ce în ce mai mult ” să ne putem revedea la expoziții și să îi facem pe oameni să iubească arta și să o aprecieze cât mai mult.

-Ce vă doriți pentru 2022?

-Îmi doresc pentru 2022 să particip la cât mai multe expoziții ,să fim sănătoși, pentru a ne bucura de fiecare clipă. Vă mulțumesc!

– Și eu vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele dumenavoastră.

Acum să vedem tablourile

GALERIE DE ARTA

Mulți îi spun pictură naivă. Eu îi spun pictura unde ne bucurăm de culoare și creativitate. Personal, apreciez mult tablourile care ies din formatul tradițional de dreptunghi. Lucrările rotunde au farmec aparte. Multe felicitări, sănătate, pe curând, la un nou interviu.

Aristotel Bunescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s