Antologia Pictorilor/  GABRIELA OPREA : ,,Vreau ca tablourile noastre să îi bucure pe oameni”

Vă invit să vedeți primăvara în tablourile mele dar și alte teme interesante. Mulțumim frmos! Mergem cu mare plăcere să vedem!

18 februarie, anul de grație 2022. În zori de zi. Soarele strălucește puternic pe fereastră, ca într-o zi superbă din lunile de vară. Doar că termometrele nu vor arăta 23, ori 28 de grade, ci numai 14 pe la prânz. Dar, eu am alt motiv care mă ,, încălzește”. Este vorba de un dialog cu Gabriela Oprea, un pictor înzestrat cu talent real.

-Vă rugăm să vă prezentați.

-Sunt o femeie, ca toate femeile care se relaxează desenând și pictând.

-Cum a fost 2021 pentru dumneavoastră ?

– A fost un an al acumulărilor, în care am studiat foarte  mulți artiști și stiluri și vă amintesc aici doar câțiva dintre favorții mei români sau străini într-o ordine complet aleatorie: Vali Irina Ciobanu; Laura Mateescu; Neluta Bunicuta; Emil Ciubotaru,Cristi B Painter; Rodi Cipariu; Mihai Criste, Mihaela Rizon; Tiberiu Nursa; Eugen Chisniceanu; David Belloso Adorna; Chien Chiung Wei;Stefan Manea; Ovidiu Iovanelea; Akiane Kramarik; Mariana Baitelu; Lucia Boulescu; J Hunsung; Sloan Sava;Lorel Hart; Anna Mason; Vkadimir Olesov și muuuulți, mulți alții.

-Ce vă doriți pentru 2022?

– Îmi doresc să-mi perfecționez abilitățile și să ofer lucrări din ce în ce mai frumoase, care să bucure sufletele privitorilor.

-Cum doriți să fie lumea?

– Să fim liberi să ne exprimam creativitatea în cât mai multe spații, iar privitorii să aibe acces în număr cât mai mare la lucrările noastre ca să se bucure de ele în casele lor.

-Aaa, foarte frumos. De la frumusețea cuvintelor, trecem cu grație la armonia culorilor. Deci, pofitiți să vedeți și dumneavoastră, distinși cititori

GALERIA DE TABLOURI

Un drum care duce spre recunoașterea valorii tablourilor semnate de Gabriela Oprea.

În loc de concluzii. Felicitări din toată inima. Am revăzut, cu bucurie reală, universul creației Gabrielei Oprea. Un univers luminos, cu multe surprize plăcute. Vă lăsăm să le admirați. Sănătate tuturor!

Să ne revedem sănătoși cu alt prilej!

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s