Antologia Pictorilor: Maria Magdalena Tirchila vă invită în lumea divină a naturii

Zorii zile de 20.02.2022. Vă uitați la număr cum arată? Numai 2 și 0. Adică o zi specială de 20 februarie. Anul 2022. Cu acest prilej vă aduc în centrul atenției și un om special. El se va prezenta singur în fața dumneavoastră.

-Tirchila Maria Magdalena este numele meu și sunt de profesie asistent medical generalist. M-am născut în Slatina în toamna anului 1974. În copilărie am descoperit că îmi place să desenez, creionând pe o banca o iconiță pe care o aveam în camera mea de studiu și astfel am hotărât să caut pe cineva să mă îndrume în arta desenului. Am petrecut astfel o oră pe zi într-un atelier al unui pictor, până în momentul în care părinții au hotărât că școala este mai importantă, astfel desenul, pictura au devenit amintiri și dorințe.

La sfârșitul anului 2019 acest vis a început să prindă contur, am reînceput să pictez…nu făceam schițe, am trecut direct la culori, cu nerăbdarea omului de a recupera ceea ce a pierdut. Cu sprijinul dnei Mihaela Pandelescu-Prof Art Gallery, am participat la numeroase expoziții de grup organizate la Athene Palace Hilton, Hotel Crown, Hotel Caro și în Cotroceni. Prin dna Mihaela Johnny , artist, redactor la Editura Globart Universum, fondator la ,,Poezii pentru sufletul meu”, revista romanilor de pretutindeni, care apare în Canada, SUA, România, apar în paginile acestei minunate reviste cu lucrări de artă, care au fost și premiate, alături de alte tablouri ale unor pictori importanți.

– Cum a fost 2021 pentru dvs?

-A fost un an al provocărilor în care am diversificat tematica lucrărilor mele, am dorit să particip la cât mai multe expoziții pentru a face cunoscute creațiile mele.

– Ce va doriți pentru 2022?

-Sunt autodidactă. Îmi doresc să abordez portretistica, să ofer privitorilor viziunea mea, sentimentele, trăirile mele în raport cu natura, cu tot ceea ce ne înconjoară.

 Vreau să transmit frumosul, perfecțiunea naturii, o frunză căzută, un copac căzut, imperfecțiunea copacilor, toate acestea sunt totuși perfecte, vreau ca ele să vibreze în sufletul nostru.

– Cum doriți să fie lumea?

-Îmi doresc să trăim, să ne bucuram de aerul pe care îl respirăm, de gingășia florilor, de bogăția culorilor care ne înconjoară, să trăim liberi, să fim creativi.

Felicitări pentru drumul dumneavoastră prin lume artei.

Acum să vedem câteva tablouri…

După ce ați văzut aceste tablouri bine realizate vă puteți da seama ușor că invitata noastră de astăzi este un om cu un talent aparte. Fiecare dorește să aibă aproape de el, pe peretele de acasă pentru a admira în mod nestingherit frumusețile divine ale naturii.

Sperăm ca în viitorul apropiat să vă arătăm și alte tablouri semnate de Maria Magdalena Tirchila

Semnează un admirator Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s