ALBUM – LUCIA BOULESCU – VOLUMUL 3, TABLOURI DIN 2021

Zorii zilei de 25 februarie, 2022. Doamna Lucia Boulescu vine la București pentru a participa la un eveniment select din lumea artelor vizuale.

Cum întâmpinăm noi un oaspete drag ?

Cu un nou volum din albumul dedicat picturilor sale. Azi, tablourile superbe realizate pe parcursul anului ce va intra în istorie cu numărul 2021.

Cu distinsa Doamnă Lucia Boulescu am lansat noua serie de albume ale Agenției de Presă Culturală și Sportivă – A.P.C.S.

Pentru azi, al treilea volum al albumului, care cuprinde valoroase tablouri realizate în anul 2021. Atenție, primul an de activitate al doamnei Lucia este 2019!

O rememorare, de prezentare, apoi bucuria lucrărilor…

-Vă rog să vă prezentați pentru cei care nu vă cunosc.

-Desigur. Lucia Boulescu este numele meu, adică luminos, strălucitor, ceea ce se observă și în lucrările mele. Îmi plac mult culoarea și lumina.

Pregătirea mea este de inginer tehnolog. Am terminat UPG Ploiești, Facultatea Tehnologia Prelucrării Petrolului și Gazelor, promoția 1977-1982.

Am lucrat ca inginer proiectant, în domeniul automatizărilor, la Institutul de Proiectări Instalații Petroliere, IPIP Ploiești. Deși, este o meserie grea, pe care nu pot spune că am iubit-o, am dus-o până la capăt, cu răbdare și multă responsabilitate.

După 29 de ani, când Bunul Dumnezeu a hotărât ca este de ajuns, a venit momentul să fac și ceea ce-mi place. Dacă o întrebați pe mama, ea spune ca este prea târziu. Eu, însă, cred ca Dumnezeu știe mai bine când este vremea și El este cel ce hotărăște când trebuiesc împlinite!

Așa că, din 2019 îmi împlinesc un vis devenit realitate. Acela de a picta.

GALERIE DE LUCRĂRI

Semnează un admirator,

Aristotel Bunescu

PS

Așteptăm cu mare interes tablourile din 2022, 2023 și tot așa în anii următori. Sănătate tutuor, artistului să le facă, admiratorilor să le poată admira!

AB

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s