Antologia Pictorilor: ANITA RĂDULESCU ne invită în universul său artistic

Doamna ANITA RĂDULESCU ne invită în universul său. Mulțumim! Ce frumos! Felicitări din inimă !

Zorii zilei de 13 martie 2022. Un om care urmărește cu mare atenție actualitatea plastică din România, în general, și cea din București, în mod special știe că azi este ultima zi a unei expoziții semnată, în mod inconfundabil de distinsa doamnă Anita Rădulescu.

Dar, prima dată să vedem ce ne declară pictorița despre actuala expoziție.

-După o perioadă de un an de zile mai complicată, timp în care am renunțat la câteva expoziții, prin urmare  m – am rupt de lumea artei, acum am revenit. Am revenit deci cu expoziția personală intitulată UNIVRSUL MEU, care are loc în Galeria Foaier a  Palatului Cercului Militar Național din centrul orașului București. Scopul meu a fost cel de reintegrare în lumea artei, pentru contactul direct cu oamenii care iubesc pictura. Simțeam o acută nevoie de a fi în legătură directă cu publicul. Simțeam o acută nevoie să revin în lumea expozițiilor. Am adus 30 lucrări din aproape toată activitatea mea. Ca tehnică de lucru, majoritatea sunt uleiuri făcute pe pânză, dar am și câteva schițe de portrete executate în cărbune. Acum, despre temele abordate. Ca de obicei sunt peisaje, flori, dar și portrete ale oamenilor din viața mea.

-Mulțumim frumos pentru detalii și felicitări din inimă.

Acum, cititorii se vor bucura mult. Motivul? Chiar dacă expoziția se termină azi, 13 martie 2022, vom putea vedea mereu lucrările făcute cu migală de doamna Anita Rădulescu. Înainte de a vă invita în galeria virtuală cu picturi, vă mai rețin puțin atenția cu o mărturie personală.

Mă leagă de doamna Rădulescu multe amintiri frumoase. Aici intră nu numai expozițiile colective și de grup din București, dar sunt incluse și luminoasele zile petrecute la Bușteni. În acest oraș unde eu mergeam regulat în concediu, doamna Rădulescu are o casă de vară. Iată deci legătura care a făcut să ne vedem acolo de multe ori. Ce vremuri frumoase! Se vor mai întoarce ? Să sperăm că da. Și anume, cât mai curând!

GALERIE DE IMAGINI

Și din partea noastră, artista primește un bucheat de flori !

Felicitări, sănătate pentru artistă, pentru familia ei, pentru noi toți. Sperăm să fie pace în Europa să putem admira în liniște asemnea tablouri.

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s