Antologia Artiștilor: NICOLETA MINOVICI pictează frumos între două vise

Nicoleta Minovici alături de culorile sale care așteptă să fie implicate în noi și noi tablouri minunate

Dacă realitatea nu este prea bună cu noi, așa cum se întâmplă din păcate în ultimul timp, căutăm să ne refugiem pe tărâmul viselor. Acolo, totul este mai frumos, totul are altă dinamică și altă logică.

Iată cea mai bună dovadă. Universul creației unui artist aparte: Nicoleta Minovici. Este un drum încărcat cu armonii cromatice între două vise. Adică ? Păi uitați explicația logică.

Nicoleta Minovici a pornit să pună culorile una lângă alta în urma unui vis. Pe de altă parte, acum visează să aibă prima expoziție personală. Deci, de la un vis la altul. Dar, mai bine să începem chiar cu începutul…

     -Vă rog să vă prezentați

-Mă numesc Minovici Nicoleta, sunt din Bacău, provin dintr-o familie modestă, am descoperit talentul în anul 2020, într-o perioadă dificilă din viața mea, încercată de greutăți financiare și boala mamei mele. Am început să pictez în urma unui vis. Stăteam seara să o păzesc pe mama, printre orele târzii am ațipit și în visul meu se făcea că pictasem un tablou peisaj montan. A doua zi am intrat pe internet și mi-am comandat cam tot ce trebuia să am pentru a încerca să pictez. Nu cunoșteam mai nimic ce produse, ce  culori, ori pensule erau necesare. De atunci vreau să zic că am avut un mare șoc că eu pot picta. Am încercat ceva asemănător ce era în visul meu.

– Cum a fost 2021 pentru dumneavoastră ?

-În anul 2021 am avut prima expoziție la Bacău unde am cunoscut persoane minunate, George Tănase și Doina Toader, după care au urmat alte două expoziții la care am participat. Am fost felicitată de persoane minunate care m-au încurajat mereu să merg mereu pe drumul artei.

– Ce vă doriți pentru anul 2022 ?

-Pentru 2022 îmi doresc să particip la cât mai multe expoziții și chiar o expoziție personală, sper mult să îmi se realizeze acest vis.

Pe viitor îmi doresc să cunosc mai mult despre arta picturii să studiez, să pot face mai multe în această direcție. Vă mulțumesc!

-Și noi mulțumim!

Acum să vedem câteva imagini. Intrăm deci în

GALERIA CU FOTOGRAFII

Ați văzut câteva tablouri ale invitatei noastre, dar și fotografii unde Nicoleta Minovici apare lângă persoane dragi.

Dorim pictoriței să își realizeze visul unei expoziții personale. La acest demers se va implica organizatoric și Agenția de Prescă Culturală și Sportivă -A.P.C.S.

Semnează un admirator,

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s