Antologia Pictorilor/ANAMARIA BODEA: ,, Îmi doresc să fie pace, sănătate și iubire”

Vă invităm iar în atmosfera creațiilor semnate de Anamaria Bodea

De mai mulți ani de zile, scriu cu bucurie despre un pictor aparte. Este vorba despre ANAMARIA BODEA, cea care a evoluat frumos, atât în artă, cât și ca modalități de exprimare. Acum, sunt încântat de faptul că tablourile sale sunt tot mai cunoscute și apreciate, astfel încât ajung nu numai în colecții particulare, dar și în cărți, pe copertă ori interior, precum și în publicații diverse…

-Vă rugăm să vă prezentați pentru cei care nu vă cunosc

-Mă numesc Anamaria Bodea  și sunt născută în 4.03 .1984 la Năsăud.

Sunt plecată din țară de peste 2 decenii. Am locuit 15 ani în Spania și de 6 ani locuiesc în Germania. 

De la primul meu debut artistic din 2019 de la Muzeul Graniceresc Năsăudean,  în ciuda faptului că a fost chiar înainte de pandemiei, am reușit să am numeroase expoziţii atât în țară cât și în străinătate. 

 În străinătate, am expus la Galeria Eka &  Moore din Madrid (Spania), la Muzeul de arta din Balcic (Bulgaria) și în Germania .

În România, am expus la Năsăud unde am avut 3 expoziţii personale la Muzeul Grăniceresc Năsăudean, în Cluj la Galeria Cluj Art și la București unde am expus cel mai mult, cum ar fi la Athenee Place  Hilton, Crowne Plaza, Parque Bistro,  Galeria Occidentului și Muzeul Naţional al Țăranului Român. În afară de expoziţii am avut onoarea ca una dintre picturile mele să fie aleasă pentru coperta unei cărți. Într-o zi se va termina, autor  Crin Triandafil Theodorescu  și am ilustrat o carte bilingvă româno-germană pentru copii, Corul Domnului Broccoli, autor Alina Stanciu. 

Anul acesta am început  cu prima expoziție la  București  la Athenee Place Hilton și a doua fiind în desfășurare  pâna în 26 martie, la Muzeul Naţional al țăranului Român, expoziţia  „Interferente  Balcanice” care reunește artiști din România, Bulgaria și Grecia.

Am început de curând o colaborare frumoasă cu o revistă  bilingvă româno-germană  din Augsburg (Germania) Leute (Oameni), redactor șef Paula Ciupag. Voi înfrumuseța una dintre coperțile revistei cu creațiile mele. Iar de curând a ieșit de la tipar o revistă de la Giurgiu ” Clubul artelor de la Giurgiu ” unde am prezentat un mic CV și câteva lucrări creeate de mine. O frumoasă colaborare o să am și cu redacția de la Giurgiu, România. În luna iunie va fi tipărită o carte de antologii, care va  fi ilustrată cu câteva  lucrări  create de mine.

Anul acesta ca proiect am în vedere  o noua expoziţie personală la Muzeul Grăniceresc Năsăudean , o nouă expoziţie  la Galeria Occidentului din București, care va avea loc în luna iunie și la Muzeul  de Artă  din Balcic Bulgaria.  Dacă vor mai fi expoziții o să le onorez cu drag, atunci când voi primi noi invitații de participare. 

-Mulțumesc. Ce vă doriți acum?

-Mi-aș dori să fie cu sănătate, ca să pot realiza tablouri. Atât timp  când pot creea știu că și visele sau proiectele mele se pot împlini.  Pentru că eu consider că nu există, nu se poate. Atunci când îți dorești cu adevărat și iubești ceea ce faci, se poate și cred ca eu sunt o dovadă vie, că se poate în ciuda a tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, fie în viața personală sau în lume. În lume mi-as dori să fie pace, sănătate și iubire. Cu multă stimă și recunoștință  Anamaria Bodea.

-Frumoase cuvinte. Mulțumim pentru tot. Acum trecem în

GALERIA DE ARTĂ


Femeia antica ,1,60/90 cm

Ce observăm? Lucrări de dimensiuni mai mari, de dimensiuni mai mici, dar toate de o înaltă calitate. Chipul femeii în diferite epoci, chipul florilor care îl regăsim între rame, dar se mai lasă așteptate în realitatea românească. Dar, primăvara va veni iremediabil și în parcuri, nu numai în calendare.

Felicitări din nou și multă sănătate.

Aristotel Bunescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s