Antologia Creatorilor: Nicoleta Minovici pictează peste unghii. Frumos!  

Nicoleta Minovici pictează peste tot… pe tablouri de mici și mari dimensiiuni, pe unghii de elegante doamne și delicate domnișoare…

În urmă cu câteva zile, am avut posibilitatea să vă prezint un pictor aparte. Este vorba despre Nicoleta Minovici. Apoi, am căutat pe internet și alte lucrări ale sale. Așa am aflat de pasiunea de a înfrumuseța unghiile.

În articolul nostru de astăzi vreau să vă aduc în centrul atenției acest aspect al creației sale…

-Cum a debutat în acest univers?

-Am început în domeniul cosmeticii în anul 2008, cel mai mult mi-a plăcut zona unghiilor, deoarece nu reușeam să am o manichiură perfectă. Așa că primul cobai am fost eu. Am zis „dacă reușesc să îmi fac unghiile frumoase (singură) atunci nu va fi o problemă pentru a avea o clientă, adică puterea exemplului”. Am avut norocul de a cunoaște doamne, domnișoare ce iubeau „simplul” sau „nude”, așa că nu am avut nici o dată probleme în a realiza o manichiură…Eu personal ador manichiura simplă adică nude, cat mai natural. Am continuat să lucrez în domeniul cosmeticii până am depistat probleme grave de sănătate, nu mai puteam folosi brațul drept am renunțat o perioadă să mai fac unghii până m-am operat și timpul de refacere visam să mai pot face unghii așa că Dumnezeu a făcut miracole. Cred în miracole, deoarece mi s-a zis că va fi mereu o problemă în forțarea brațului chiar și după operație, acum însă fac unghii, 2 sau 3 manichiuri, fără să exagerez, o fac cu drag pentru că iubesc „frumosul”. Sunt asistent manager 2 zile cu 2 libere, iar în timpul liber fac unghii și pictez. Dumnezeu mă întărește și reușesc să le fac pe toate.

– Felicitări! Cât timp durează această pictură pe unghii?

 -Am fete care vin la refăcut unghiile și după 2 luni cu ele intacte, doar că se vede diferența de creștere.

– Vă mulțumesc. Să vedem și câteva imagini…Intrăm deci în ….

GALERIA CU FOTOGRAFII

Autoarea lucrărilor

Concluzia ! Mulțumim frumos, fiecare să fie sănătos!

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s