KATY IANE așteaptă cu emoție prima expoziție. Îi urăm mult succes în pictură!

Am aflat marele secret, pentru ce sunt așa de frumos colorate tablourile semnate de Katy Iane, din județul Sibiu.

Explicația se găsește în …colțul de Rai din jurul casei, acolo unde este sărbătoarea culorilor din flori, unde se amestecă amețitor miresmele tuturor plantelor. Acolo unde animăluțele sale formează o comunitate unică. Ce stimulează mult pe oricine.

În altă ordine de idei, Katy Iane are o incredibilă experiență de viață, trăind perioade mai lungi ori mai scurte în multe state ale continentului european. De peste tot a adunat ce este mai frumos în sufletul său, iar acum ne oferă și nouă, cu generozitate din acest adevărat tezaur.

După o introducere cam lungă, să mă scuze onorabilii cititori, să trecem la prezentarea invitatei noastre de astăzi – Katy Iane.

-Ce ne puteți spune despre dumneavoastră?

-Apele vieții mele m-au condus pe multe țărmuri și în multe țări. Am cunoscut oameni interesanți. Eu am cules de peste tot ce era mai frumos și am luat cu mine, acasă în România.

Îmi aduc aminte, cu mare plăcere, spre exemplu de distinsa doamnă Ros, din Milton Keynes,  Marea Britanie.  Ea m-a remarcat rapid la un cerc de lucru manual din cadrul unei biserici anglicane. Făceam acolo felicitări, alte lucruri de mână care solicitau în afară de îndemânare și o anumită înclinare spre artă. După ce a văzut ce și cum lucrezi, s-a luminat la față și a exclamat: ,,Foarte frumos, dar tu cu mâinile tale poți face mult mai mult”. Cu ajutorul ei, am ajuns la o Școală de pictură. La final, am primit o Diplomă din partea The Manchester College.

Așa a început drumul meu în minunata lume a picturilor. Apoi am început să lucrez mai mult, aici în România, luând contact, pe internet, cu grupurile dedicate picturii.

-Minunat, felicitări. Cum a fost anul 2021 în privința artei dumneavoastră?

– Pot să spun că a fost un an bun. Mai ales în perioada rece am avut săptămâni cu câte o lucrare pe săptămână. Din punct de vedere al tehnicii folosite, 80 la sută din tablourile mele sunt lucrări în ulei pe pânză. Am început și în acrilic.

Dacă ne referim la teme, în majoritatea lucrărilor găsim peisaje, apoi flori.  

-Cum a început 2022 ?

-Am lucrat mult în sezonul rece. Acum aștept cu emoție prima confruntare cu publicul. Este vorba despre prima expoziție la care particip. Este un eveniment organizat la Sibiu de doamna Mariana Frum.

În continuare, vreau să studiez cât mai mult, vreau să cunosc mai bine marile curente care au dominat istoria picturii. Evident, aștept să particip și la alte expoziții care vor avea loc în viitor.

-Vă dorim mult succes!

Acum, să vedem câteva tablouri. Poftiți deci în….

GALERIA CU IMAGINI

În ultima lucrare vedem aripi deasupra apei. Aripi în vârful unui monument arhitectonic. Aripi puternice dorim și noi invitatei noastre în zborul său, în viitoarele etape artistice.

Mult succes Katy !

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s