Antologia Pictorilor: REVELAȚIA NUMITĂ MIHAELA SEBENI

MIHAELA SEBENI

Este timpul florilor numite caprifoi. Popular sunt cunoscute ca Mâna Maicii Domnului. Au un miros unic, un parfum de mare eleganță. Miros puțin și busc mă trezesc în alt univers, în lumea artelor vizuale. Ajunși aici vreau să vă prezint un creator special. Numele său este Mihaela Sebeni.

Vom avea ocazia în minutele următoare să urmărim un scurt interviu introductiv, dar și câteva lucrări de mare interes. Atenție, începem, intră în scenă Mihela Sebeni

-Vă rog să vă prezentați…

-Pentru mine, pictura este pasiune. Este o permanentă căutare a Absolutului, dincolo de imagini și cuvinte.

De altfel, Dincolo de imagini și cuvinte…Timpul…este titlul expoziției personale pe care am avut-o în 2017 la Câmpia Turzii.

Particip cu o lucrare la un proiect inițiat în 2020 la Roma, de către Gio Montez/Atelier Montez. Această lucrare e formată din 30 de pânze mici (10×10 cm fiecare) care formează împreună o imagine, dar au sens și luate individual.

-Foarte interesant. Cum a fost anul 2021 pentru creația dumneavastră?

-Anul trecut am realizat coperta cărții lui Neil McGregor Zborul gândului sau Nemărginita așteptare a vremii.

– Ce ne puteți spune despre cum a început 2022?

-În anul 2022 am reluat un proiect drag mie, Ferestre și oglinzi. Artă și viață cotidiană, destinat elevilor de liceu. Am pornit de la ideea că apropierea adolescenților de artă se poate face prin metode de educație nonformală, arătându-le acestora că există o legătură între artă și preocupările lor cotidiene.

-Excelent proiect. Vă dorim succes nu numai la acest demers, dar și la toate proiectele dumneavoastră. Să ne revedem sănătoși, în realitate, ori online!

După aceste cuvinte alese, să vedem câteva tablouri de valoare. Onorabilii cititori sunt invitați la ….

GALERIA DE ARTĂ MIHAELA SEBENI

Coperta de carte

Revelație.

După lucrarea intitulată semnificativ Revelație, avem și nou o revelație, descoperirea creației semnate în mod inconfundabil de Mihaela Sebeni.

Care e concluzia, onorabili cititori?

Am întâlnit un creator cu o viziune specială asupra artei, un om dinamic ce transmite generațiilor tinere energia sa. Mult succes!

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s