Antologia Creatorilor. FELICIA PANĂ face demonstrații în lumea magică a picturii

Toată opera și viața sa cred că sunt bazate pe o puternică, o permanentă credință. Finalul interviului de mai jos este relevant din această perspectivă, Dumnezeu fiind acela care a fost un bun îndrumător pentru invitata noastră de astăzi și i-a pus penelul în mână. Primul tablou pe care îl prezentăm este și el o dovadă în acest sens. Lectăruă plăcută! Iar după text, vă invităm să priviți câteva superbe tablouri.

În 29 septembrie 2021, agenția noastră de presă a publicat un articol despre distinsa doamnă Felicia Pană . Lunile s-au scurs greu apoi, dar tablourile sale mi-au rămas în memorie. Asta deoarece m-au impresionat foarte puternic.

    De atunci am vrut mereu să aflu detalii despre acest creator, apoi am dorit să văd ce a mai pictat. Cu penelul său miraculos.

-Cum a fost anul 2021 pentru dumneavoastră ?

– Pentru mine, anul 2021, va rămâne un an magic. În luna februarie a acelui an, am descoperit pictura. Cochetam cu ideea de a mă relaxa, pictând, încă din 2016, când m-am pensionat, dar, responsabilitățile familiale mă făceau să tot amân momentul. Mulțumesc fetelor mele, care, de ziua mea de naștere,  mi-au făcut cadou un set de pictură. Acela a fost declicul! De atunci nu mă  mai pot opri. Anul 2021 a fost anul în care am studiat foarte mult, am lucrat foarte mult…cantitativ… Nu m-am aventurat pe pânze mari, am încercat genuri multiple, de la peisaje, natură statică,  portrete, am fost intr-o continuă căutare. Nu pot spune că am găsit ce căutăm! O vreme am învățat singură, am urmărit  tutoriale,  apoi am urmat cursuri online, m-am înscris la o școală de pictură în format fizic…totul pentru artă.  Când privesc în urmă, la lucrările mele de început,  mă înduioșez … Dacă mă întrebați, sunt încă o începătoare care își caută drumul….și drumul e tare lung…

-Ce așteptări aveți pentru 2022?

– Așteptările mele pentru 2022… În primul și primul rând îmi doresc să fie pace în lume! Căci, dacă pace nu e, nimic nu e! Îmi doresc să-mi continui drumul în această lume a culorilor, să învăț,  să descopăr,  să mă minunez de frumusețe… Cred că Dumnezeu a fost îndurător si bun cu mine și mi-a pus în mână penelul, mai departe trebuie să pun osul la treabă, pentru că Dumnezeu îți dă,  dar nu îți umple sacul.

– Foarte frumos. Felicitări din inimă. Dumneavoastră credeți, dar eu sunt sigur că Dumnezeu v-a îndrumat pe drumul care vă reprezintă cel mai bine.

Să vedem acum niște tablouri. Poftiți deci, onorabili cititori, în…

GALERIA DE ARTĂ

La final este prezentat un drum. Este și drumul invitatei noastre spre notorietate. Spre recunoașterea unanimă a valorii sale indiscutabile.

Concluzia?

Minunat! Felicitări din toată inima! Sperăm ca în viitor să mai aflăm noi vești din viața sa, dar să vedem alte și alte tablouri.

Semnează un admirator, Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s