Doamna CARLETTA ADRIANA IRING vă face să vă simțiți bine prin pictura sa

Doamnă CARLETTA ADRIANA IRING.

29 cireșar, anul de grație 2022. O zi specială pentru toți cei care se ocupă cu scrisul și cititul. Adică și pentru dumneavoastră, cititori din imensul spațiu virtual. Asta deoarece la 29 iunie, dar anul 1521 este datată Scrisoarea lui Neacșu din Câmpulung către Johannes Benkner, judele Brașovului, adică primul text redactat în limba română cu caractere slavone care s-a păstrat în istorie.

Bine, bine, dar ce vă ofer eu azi, în această zi de sărbătoare a oamenilor care se ocupă de înșirarea literelor, una după alta…

Am găsit, ca un om care mă ocup de pictori, vă readuc în actualitate numele unui pictor deosebit. Este vorba despre distinsa Doamnă CARLETTA ADRIANA IRING.

Iată ce ne mai scrie dânsa…..

“Cred că toţi artiştii au un zbucium interior, altfel n-ar fi împinşi spre creaţie…”

Zbuciumul interior văzut că o evadare spre frumos m-a atras cu o forţă irezistibilă în a pune pe pânză, sentimente, trăiri. Exprimate prin culoare, ele nu au vârstă, ţine de prospeţimea spiritului. Privitorii vor găsi în pânzele şi combinaţia de culori, idei care m-au frământat şi care m-au determinat să-mi pun întrebări, în aşteptarea unor răspunsuri…Cred că sufletul oamenilor, iubitori de artă şi nu numai, se va regăsi într-un tablou, într-o culoare, contemplând transformarea zbuciumului în Lumină şi Iubire!

Un pictor afirmă că datorită transpunerii în culori, putem auzi gândurile celui care pictează, înţelegând bucuriile… visele care nu vor lua sfârşit, păstrând imaginea mult timp. Tehnica Pouring folosită des în picturi, mă captivează, iar cel ce o contemplă încercând să-i descifreze înţelesul se relaxează, pierzând noţiunea timpului. Apreciez mult această tehnică abstractă deoarece oferă privitorului libertatea de a atribui un sens lucrării, neexistând o interpretare bună sau rea. Ar fi simplu de descifrat dacă ai oferi o explicaţie concretă pentru formele din lucrare, neverbalizând intenţia, pentru a oferi experienţe diferite fiecărui privitor.

În arta pouring totul este permis, iar tendinţa de a dubla lumea vizibilă nu mai există aşa cum se întâmplă în arta populară. Pictura abstractă poate fi privită ca o eliberare a creativităţii, căreia nu trebuie să îi atribui o explicaţie.

Pouring art este o metodă de pictură care încorporează materiale de pictură neconvenționale de care se pot bucura artiștii de toate nivelurile și vârstele. Cu această metodă de pictură fluidă se obțin o varietate de rezultate, în funcție de stilul și tehnica folosită a artistului pentru a crea un design fluid si a te bucura de puterea vindecătoare a artei, putere la îndemâna oricui, ce nu necesită cunoştinţe anterioare. Totul rămâne la latitudinea creatorului, picturile sunt unice iar „culoarea face viaţa să merite a fi trăită”, citând-o pe Georgia O Keeffe artistă americană una dintre cele mai renumite femei artist din istoria modernă. Desenele și picturile ei timpurii au condus la experimente îndrăznețe în artă abstractă, mai ales datorită preocupării sale de a exprima emoții.

Va prezint câteva dintre tablorile pictate de mine pe pânză în acryl – Pouring art, pentru a creea o stare de bine, cu Lumină şi Iubire!

Alte tablouri impresionante …

Mulţumesc mult pentru mesajele primite, mă bucură faptul că ceea ce doresc să transmit prin culori ajunge la voi cei care îmi contemplaţi picturile:

,,A citi în stele, a citi printre rânduri, a citi printre culori! Aceste calități le au doar oamenii înzestraţi!,, A.S.

,,Pe cerul inimii se desfășoară cea mai vastă libertate, parcursă cu aripile întinse ale viselor. Carletta Adriana Iring, dăruiești din bucuria primită în Dar, o revărsare de frumos în cuvinte și culoare, libertate asumată. Mulțumesc!,, M.S.

,,Foarte frumos ce am văzut! La fel ca şi gândurile trăirile şi zbuciumul despre care vorbesc unele picturi. În definitiv toate fac parte din viaţă. Sunt ca un coctail bine făcut şi apreciat de cunoscători.

Simt la tine un salt fantastic spre orizontul cunoaşterii, acolo unde curcubeul se îngemănează cu pământul. Felicitări!,, B.B.

,,Bucuria, minunea şi mirarea de a fi, este darul pe care l-ai primit şi-l dăruieşti ca o continuă revărsare de frumos. Drag şi prețuire.,, M.S.

„Continuă! Culorile sunt mesageri ai Luminii pe diferite frecvențe. Iar tu eşti intermediarul divin care şi face misiunea cu prisosință.” C.P.

Carletta Adriana Iring – Economist de profesie, practicant al terapiilor complementare pana la grad de Master Gendai Reiki, Karuna Reiki, Usui Shiki Ryoho Reiki, Samballa si practicant al Terapiei Jophiel J&P – terapia mea de suflet, descrisa si in cartea ,,Noi terapii în câmp cuantic,, autori: Pop Carmen si Madan Marcel „… o carte care descrie două noi tipuri de terapii.

Terapia inedită Jophiel, vă dă posibilitatea conectâdu- vă la Sinele vostru Divin să accesați și efectuați terapii din orice sistem terapeutic. Persoane care nu sunt terapeuți putând deveni adevărați Maeștrii în orice terapie pe care o accesează”, care sunt minunatii mei maestrii si carora le aduc multumiri si recunostinta!

Aici se termină ce am primit acum de la invitata noastră. Foarte, foarte interesant!

Concluzia?

Un pictor care pictează pentru binele celor care privesc tablourile sale. În plus, o cale de terapie pe care vă invităm să o cunoașteți. Succes!

Mai așteptăm și alte texte și imagini de la artista noastră pe care o vedem din nou în această fotografie…

Semnează Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s