Adriana Pavel este în ofensivă artistică! Expoziție de valoare, album impresionant

Atenție mărită! Imagine din expoziția ,, VISUL DIN SPATELE CULORILOR,, semnată de Adriana Pavel . Cel mai important vizitator a sosit și admiră tablourile . Este nepoția!

Dar și alți numeroși oameni din țară și de peste hotare, inclusiv de Statele Unite ale Americii au vizitat expoziția și au fost impresionați.

Am fost la vernisaj și am spus câteva cuvinte. Ieri, duminică, am fost la sală să văd cum decurg lucrurile. Inainte de a intra în expoziție opresc două domnișoare care abia terminaseră de admirat tablourile.

-Bună ziua! Nu vă supărați, eu scriu despre această expoziție. Cum a fost , ce impresie aveți?

-Nu e o impresie, e o convingere. Mi-a plăcut mult. Se simte simplitatea, artista nu se complică, ne spune direct ce vede mai frumos în lumea înconjurătoare.

A doua spune:

– Pe mine m-a impresionat culoarea. Mă grăbesc sa mai aduc niște prietene acum. Să se bucure și ele nu numai noi de această frumoasă colecție de tablouri.

Am mulțumit, apoi am intrat și eu din nou în sala cu tablouri …

Pictorița este o gazdă ireproșabilă ca în fiecare zi. Ca la intrarea fiecărui vizitator!

Mă uit din nou încântat la tablouri. Mai intră un om. Incepe să vorbească cu artista. Mă retrag discret nu înainte de a saluta pe toată lumea și de a promite că voi reveni. Neaparat! Acasă mă așteaptă un album cu picturile semnate de Adriana Pavel. Peste puțin timp, îl deschid iar. Superb. Felicitări!

Și expoziția și albumul sunt dominate de tabloul central. Cel mai important. Este și poza de profil de pe Facebook a pictoriței. Se intitulează PRIMII PAȘI! Ulei pe pânză. Dimensiuni – 40 x 60 cm. Anul realizării 2022. Îl puteți admira și aici…

Atenție, mai sunt câteva zile până pe 17 iulie, când se închide expoziția. Mergeți neaparat să vedeți o pictură de valoare!

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s