Regina Anamaria Bodea ne cucerește cotidian prin pictura sa de valoare  

Pictorița a găsit tronul potrivit. De acum, gata, este Regină !

   Zori de zi, 11 iulie, anul de grație 2022. Începe o nouă aventură minunată în lumea fascinantă a culorilor. De data asta, vom avea noi informații din Împărăția armoniilor cromatice, acolo unde Regină autoritară este Anamaria Bodea.

  Am scris de mai multe ori despre tablourile, expozițiile, manifestările de tot felul la care participă, mereu cu succes deplin.  Astăzi, un nou capitol, adică vă invit să cunoaștem o nouă regiune din regatul său. Este vorba despre tot felul de tipărituri, acolo unde apar numele și lucrările sale.

Pictorița născută în 4.03 .1984 la Năsăud și plecată din țară de peste 2 decenii a locuit 15 ani în Spania, iar apoi de 6 ani în Germania. 

Vă supunem atenției astăzi o carte specială, o antologie impresionantă, dar și o revistă „Clubul Artelor Giurgiu XXl”, a doua unde apar tablourile sale. Ambele sunt editate la Giurgiu.

Care este semnificația acestui eveniment? Oamenii ajung pe diverse căi la tablouri, dar mai rar. Poți vedea însă o carte sau o revistă, pui mână și vezi un tablou care îți place foarte mult. Cauți autorul pe internet, comanzi pe Facebook, iar lucrarea vine la tine acasă.

Pictorița Anamaria Bodea ne aduce marea veste cu următoarele cuvinte: ,,A apărut prima carte de antologii de vară, în care se află și creațiile mele. Mulțumesc doamnei redactor șef Gigica Peptanaru de la Giurgiu pentru alegerea lucrărilor mele pentru carte. Sunt onorată. De asemenea vă prezint și cea dea doua revista ” Clubul Artelor Giurgiu XXl ” unde apar câteva lucrări semnate de mine. Recunoștință”.

Ei, dacă le prezintă, să le vedem și noi acum …

Atenție mărită! Începem:  5,4,3,2,1 Start!

Chiar frumos, Felicitări deci !

Felicitări din inimă pentru tablouri, pentru carte, pentru revistă!

Multă sănătate Reginei noastră, numai bine pe acolo pe unde este și spor la pictat ! Așteptăm noi vești din Germania de la pictoriță, așteptăm cu nerăbdare să vedem alte și alte tablouri superbe care poartă semnătura sa!

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s