ANTOLOGIA PICTORILOR Camelia Crăciun / Kam Arts&Happiness- artist plastic: ,,Arta înseamnă iubire, devotament și libertate”

Un surâs în plină vară !

Mă uit la calendar și văd că arată data de 16 august, anul de grație 2022. Cu alte cuvinte este Ziua Internațională a…Supravegherii. Vreau să vă prezint azi un creator special, care supraveghează atent, absolut totul.  De la universul în sine, până în străfundul sufletului uman. De la universurile paralele la întinderea apelor, de la stele și înapoi! Și nu numai că supraveghează totul, dar ne oferă și superbe imagini ale cercetărilor sale. Nu sunt observații științifice, ci …estetice și transpuse în minunate tablouri.  Autorul lor este Camelia Crăciun…

Veți avea și dumneavoastră, onorabili cititori, șansa să vedeți singuri unele lucrări ale sale, dar asta după un dialog introductiv…

-Vă rugăm să vă prezentați pentru cei care încă nu vă cunosc.  

-Drumul meu către artă a fost ghidat de Dumnezeu – într-o zi m-am trezit cu dorința de a picta…și m-am apucat de pictură: singura … apoi calea mi-a fost călăuzită exact de cine trebuia. 

Am avut șansă să cunosc profesori și îndrumători cu ajutorul cărora am străbătut drumul meu cărora le mulțumesc și pe aceasta cale.

De formație informatician / economist având ca studii liceu de informatică și facultate de cibernetică… după o carieră în managementul financiar, după ani… am simțit că am nevoie de altceva … de spațiu, de timp, de aer… așa că ușor ușor..  pe langă cariera profesională, am urmat cursurile Școlii de Arte: pictură, sculptură, ceramică, iconografie, ikebana… pentru că toate acestea împreună cu inspirația, devotamentul și multă iubire … mă ajută să mă regăsesc pe mine, sinele meu…pacea mea interioară.

În pictură am încercat .. de toate, am lucrat cu tempera, acrilice, ulei, alte medii mixte…chiar și arta digitală… și pot spune că pictura abstractă mă definește cel mai bine și-mi oferă cel mai mare grad de libertate.

Expoziții

2022 ” Parfum si culoare”, KronArt Gallery, BV, RO

2021 ” So what !”, KronArt Gallery, BV, RO

2020 ” Forever blue „, KronArt Gallery, BV, RO

2019 ” no Words „, KronArt Gallery, BV, RO

2018 ” imPossible „, KronArt Gallery, BV, RO

2017 ” d’Or „, KronArt Gallery, BV, RO

2017  ” Interstellar „, KronArt Gallery, BV, RO

2016 ” 1 life 2 live „, KronArt Gallery, BV, RO

2015  ” Indigo „, KronArt Gallery, BV, RO

2015  ” Dorințe „, KronArt Gallery, BV, RO

2014  ” Inceput de drum „, KronArt Gallery, BV, RO

-Cum a fost anul 2021 pentru arta dumneavoastră?

-După un șir lung de expoziții, căutări și experiențe plastice … pot spune că s-a produs o schimbare majoră prin delimitarea stilului meu propriu de pictura, colecția de lucrări „so what ! ” făcute cu multă determinare și mult curaj oferind privitorului șansa de a se identifica cu ușurință în lucrările mele

– Cum a început 2022 pentru dumneavoastră?

-Anul acesta am reușit să-mi înregistrez marca mea proprie Kam Arts&Happiness, să realizez site-ul meu web https://www.kamartshappiness.ro/

și continui… este multă muncă…dar frumusețea este că toate lucrurile noi aduc multă satisfacție.

Am avut deja o primă expoziție cu colecția de picturi „Parfum și culoare „, următoarea colecție o voi expune către final de an   .. pt ca: „am multe vise în multe culori …voi reveni cu detalii la momentul potrivit și nu mă opresc aici… chiar cred ca ” Frumusețea va salva lumea”. 

Educație

Profesor Waldemar Mattis Teutsch

Îndrumător Gabriel Stan

Contact

Camelia Crăciun

https://www.kamartshappiness.ro/

https://www.facebook.com/kamartsandhappiness

https://www.instagram.com/kam_arts_happiness/

cameliacraciun.art@gmail.com

kamartshappiness@gmail.com

-Impresionant! Să vedem niște lucrări, poftiți în GALERIA DE ARTĂ….

Dorință
Earth
Amplitude
Ecou
Dragoste la prima vedere
Imensitate
Imperial
Impresie
Interstelar
Speranța
Moment o
Universuri paralele
Cu gândul la viitarele manifestări expoziționale

Zbor …

Ce avem noi aici ? Un adevărat zbor, o traiectorie spectaculoasă printre tablouri ce pun în valoare o captivantă viziune abstractă. Am descoperit, cu bucurie reală, un pictor înzestrat cu multe calități, cu o puternică determinare, elemente ce îi vor asigura Cameliei Crăciun un zbor lin către notorietate.

Numai bine și frumos tuturor!

Aristotel Bunescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s