IRINEL DANIELA IACOB – UN GRAND PINTOR CONQUISTA ARGENTINA

Am apelat la varianta spaniola a titlului – IRINEL DANIELA IACOB – UN MARE PICTOR CUCEREȘTE ARGENTINA, deoarece vreau să înțeleagă despre ce este vorba inclusiv fiecare admirator de artă din Buenos Aires, acolo unde este deschisă cea mai recentă expoziție semnată inconfundabil de distinsa doamnă Irinel Daniela Iacob.

Este vorba despre o cuceritoare expoziție personală – curator Carlos Eduardo Vera  – în care pot să fie admirate în voie 20 de tablouri. Iată și un mesaj video transmis de pictoriță https://youtu.be/sth7jixpiJc

,,Expoziția ROMANIAN COLORS FOR BUENOS AIRES desfășurată pe simezele Galeriei Sophie din Buenos Aires este concepută ca un schimb cultural între comunitățile artistice din Romania și Argentina” a precizat artista, în exclusivitate pentru Agenția de Presă Culturală și Sportivă A.P.C.S.

În continuare, doamna Iacob a mai subliniat: ,,Evenimentul dorește să creeze punți către un parteneriat cultural în domeniul artistic între artiști din ambele țări. Expoziția își propune să prilejuiască transferul ideilor și practicilor între mediile culturale din cele două țări. Prin arta mea doresc să pun în valoare frumusețea diversității culturale care creează un liant între oameni trecând peste barierele de spațiu și timp.

La final, doamna Irinel Daniela Iacob a precizat: ,,Doresc să aduc mulțumiri prietenilor din Argentina pentru invitația primită.

La rândul nostru acum dorim să aducem mulțumiri doamnei Iacob deoarece ne readuce în actualitate tablourile sale de valoare.

Invităm cu mare plăcere pe onorabilii cititori, mulți dintre ei iubitori incontestabili ai artei armoniilor cromatice, să fie aproape măcar cu gândul de această expoziție impresionantă, prin intermediul unor relevante fotografii. Poftiți deci la ….

GALERIA CU IMAGINI!

Observați vă rog bucuria de pe fețele oamenilor care au fost martorii la vernisaj… Este un sentiment trăit și de noi, cei care am văzut expoziția – eveniment ENERGIA CULORILOR de la București, ori de cei din alte state care au avut și ei ocazia să admire tablouri semnate de distinsa doamnă Irinel Daniela Iacob.

Aristotel Bunescu, directorul Agenției de Presă Culturală și Sportivă – A.P.C.S., membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România – U.Z.P.R.

Publicitate

Un gând despre „IRINEL DANIELA IACOB – UN GRAND PINTOR CONQUISTA ARGENTINA

  1. Pingback: IRINEL DANIELA IACOB la „CULORI DIN ROMANIA PENTRU BUENOS AIRES (ROMANIAN COLORS FOR BUENOS AIRES)” - (13 – 27 septembrie 2022) - Sophie Gallery, Buenos Aires, Argentina. - Art By Irinel Daniela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s