LUCA ȘTEFAN GĂLĂȚANU, O MARE SPERANȚĂ PENTRU ARTĂ

El este Luca Ștefan

Am scris, de-a lungul timpului despre creatori de diferite valori. Dar, foarte rar am întâlnit oameni care s-au remarcat încă de la o vârstă fragedă în teritoriul artelor vizuale.  

Dragi cititori, astăzi vă aduc în centrul atenție pe Luca Ștefan Gălățanu, o mare speranță pentru artă. Are numai …9 ani. Dacă îi vedeți lucrările, nu credeți…

Provine din familia artiștilor. Bunica sa este doamna Vali Antonescu, cea care a fost la rândul său invitată specială la un articol lansat pe fluxul Agenției de Presă Culturală și Sportivă – A.P.C.S.

Doamna Vali Antonescu, artista care a dezvoltat singură tehnica acuarelei cu cafea,  pas cu pas, a deschis recent o expoziție personală intitulată chiar „Drumul cafelei”. Invitat de onoare la acest eveniment cultural a fost nepotul său Luca Ștefan Gălățanu, prezent cu 4 lucrări.

Cei doi la vernisaj. Emoții mari pentru toată lumea…

Detalii ne oferă, chiar în rândurile următoare doamna Vali Antonescu…

,,Luca Ștefan Gălățanu are 9 ani. De micuț i-a plăcut să deseneze și să coloreze. Am văzut că desenează bine, cu perspectivă bună când desena case, garduri și începând din anul acesta, urmează cursuri de artă cu prof. Adriana Klein, în orașul nostru, Hunedoara.

Cu ocazia expoziției  personale „Drumul cafelei”, sugestiv intitulată așa pentru că lucrările mele au fost acuarele cu cafea, Luca a fost invitat să participe cu patru lucrări. Una din lucrările lui, s-a vândut chiar la vernisaj, cea în care sunt pictate două pene.

Lucrare vândută încă din prima zi a expoziției …
Autor …Luca Ștefan
Autor – Luca Ștefan

LUCRĂRI SEMNATE DE VALI ANTONESCU

Din partea noastră un buchet de flori …

Ce putem să mai spunem oare? Urăm din inimă succes nepotului dar și bunicii pe drumul plin de lumină și bucuri al artelor plastice.

Așteptăm, cu mare nerăbdare, și de la unul și de la altul noutăți pe care să le comunicăm cititorilor. Desigur, alături de imagini cu lucrările lor.

Numai bine și frumos tuturor!

Aristotel Bunescu, directorul Agenției de Presă Culturală și Sportivă – A.P.C.S., membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România – U.Z.P.R.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s