Doamna ANAMARIA BODEA, coordonator  în cadrul proiectului REcreART

Anul de grație 2022 se dovedește extrem de rodnic pentru Doamna ANAMARIA BODEA, pictor din România, afirmat puternic în Germania, acolo unde trăiește în prezent.

Dobândirea calității de coordonator  în cadrul proiectului REcreART este o nouă reușită deplină a sa în planul artelor plastice.

Detalii ne oferă, în rândurile următoare, chiar invitata noastră specială de astăzi, 24 septembrie, 2022, adică …. ANAMARIA BODEA:

Vă mulțumesc frumos pentru invitație.

Datina este ca o familie pentru mine și sunt onorată să fac parte din ea. Președintele Asociației Datina, Vlad Malinetescu, a fost  primul  care a dorit să mă promoveze în Germania, după primul meu debut artistic la Muzeul Grăniceresc Năsăudean. După ce a aflat că eu pictez, el a zis așa : „Trebuie să fi promovată și aici în Germania, să te cunoască  lumea. ” Și așa a fost că am avut primul debut artistic în Germania, alături de ei la un eveniment caritabil, în data de 5 .12 .2019 , după cum am mai scris aici în anii trecuți. Pe urmă am continuat să particip la diferite evenimente, evenimente de lansare de carte, organizat de Alina Stanciu și asociația Datina. Pentru că Datina asta promovează, cultura, tradiția, cititul și arta. În urmă cu câteva luni a dat naștere la ideea unui proiect în cadrul asociației, Workshop-uri și atelier de pictură. Astfel, în data de 11 septembrie, anul 2022, a avut loc ședința generală și sa votat pentru noul  proiectul REcreART, care spre fericirea noastră s-a aprobat. Am fost numită coordonator al  Workshop-uri  din cadrul  proiectului REcreART. Primul Workshop  va fi cu tema iarna. Sunt fericită și mulțumesc președintelui asociație Datina, Vlad Malinetescu și Alinei Stanciu pentru toată susținerea și încrederea.

Sunt binecuvântată să am prieteni care mă iubesc și mă susțin, atât în România cât și în Germania.

Așteptăm cu mare nerăbdare sosirea ierni și să vedem cu proiectul se derulează. Până când vom avea primele vești sosite printre fulgii de zăpadă, vă invit să vedem niște tablouri frumoase semnate de ANAMARIA BODEA. Poftiți deci, onorabili cititori la GALERIA DE ARTA…

Asociația Datina mereu activă, așa cum se vede și în această fotografie

Concluzia? Chiar un an bogat al unui pictor de valoare. Așteptăm cu nerăbdare noutățile din viața unui creator aparte.

Numai bine și frumos tuturor!

Aristotel Bunescu, directorul Agenției de Presă Culturală și Sportivă – A.P.C.S., membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România – U.Z.P.R.

Un gând despre „Doamna ANAMARIA BODEA, coordonator  în cadrul proiectului REcreART

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s