Antologia Pictorilor/ DANIELA CIUBOTARIU declară: ,,Creatorului divin ne dăruiește tot ce este mai bun și mai frumos”

Distinsa Doamnă Daniela Ciubotariu vă invită în lumea minunată a artei sale…

Zori de zi în 2 februarie, anul 2023. În calendarul creștin ortodox scrie că astăzi este sărbătoarea Întâmpinării Domnului. Semnificația acestei zile speciale este că Hristos aduce lumina lui Dumnezeu într-o lume întunecată de păcat. Ca un suflet care se preocupă de mult timp de lumea armoniilor cromatice, voi aduce astăzi în centrul atenției un invitat special pentru care Marele Creator al Universului are o mare importanță. Așa cum ar trebui pentru toți să fie.

    Este vorba despre distinsa doamnă DANA CIUBOTARIU din Iași.

    Înainte de a vedea tablourile sale impresionante, iată un dialog introductiv…

– Pentru început vă rog să vă prezentați pentru cei care nu vă cunosc.

– De profesie sunt economist în cadrul Departamentului Financiar- contabilitate, la Univ. ”Grigore T. Popa’ din Iași, mă ocup de buna derulare a contractelor de cercetare în ceea ce privește partea financiară, manager de proiect, expert în achiziții publice, student anul III,  Pedagogia Artei- Univ. Națională de Arte ”George Enescu” din Iași.

– Cum a fost anul 2022 pentru arta dumneavoastră?

–  Anul 2022 aș putea să spun că a fost pentru arta mea, un an benefic, deoarece am avut un număr de 8 expoziții de artă, dintre care șapte colective și una personală, finalizată cu editarea unui album de artă denumit Epifanii în ”Țara Dimineților liniștite”- Coreea de Sud. Mă declar oarecum mulțumită pentru ceea ce am dorit să transmit prin arta mea, deoarece ea mi-a oferit posibilitatea de a mă regăsi pe mine însumi și de mă pierde în același timp, prin farmecul ei. Fără îndoială că arta este una dintre cele mai pure și înalte elemente ale fericirii umane, fără de care omenirea nu ar putea trăi.

-Ce visați pentru anul 2023, dar și pentru următorii ani? Cum vreți să se desfășoare lumea dvs, lumea artei, lumea în general?

-Nu știu dacă am visat vreodată la cum aș dori să se desfășoare anul 2023 sau următorii ani și asta pentru că nu sunt omul care să-și facă planuri dinainte. De obicei le iau toate așa cum vin, cum decurg, iar acest lucru se datorează faptului că, cu înaintarea în vârstă devenim mai înțelepți, în ceea ce privește forța Universului, a Creatorului divin, care ne dăruiește tot ce este mai bun și mai frumos de la viață, la momentul oportun.

     Îmi doresc ca arta să fie cât mai diversificată, în raport cu legile morale și cele naturale, să devină cât mai purificatoare pentru fiecare dintre noi, să ofere adevăr, bucurie și să formeze în final caractere frumoase și sensibile în conformitate, cu ideea de bine.

     -Minunat răspuns! Acum, este momentul să invităm onorabilii cititori să vadă și niște valoroase lucrări de artă plastică. Vă invităm deci la….

GALERIA CU IMAGINI…

Părintele îi spune fiului ce este mai important in viață… Nimic fără Dumnezeu…

Concluzia?

Am avut șansa să descoperim un om special, un artist cu reale calități. Este de subliniat dorința sa specială de a aborda realități din alte zone ale planetei, nu numai frumusețile evidente din România.

Îi dorim din  inimă invitatei noastre de astăzi multă sănătate, bucurii autentice în viața de zi cu zi, în general, în lumea minunată a artei, în mod special.

Numai bune și frumos tuturor!

Aristotel Bunescu, director al Agenției de Presă Culturală și Sportivă – A.P.C.S., membru în Consiliul Director al Asociației Artiștilor Plastici – A.A.P.B, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, – U.Z.P.R.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s