Doamna EMILIANA PISTA, nume de artist EMILY, ne impresionează cu tabloul său minunat ,,Anotimpuri”

Distinsa Doamnă EMILIANA PISTA, nume de artist EMILY, vă salută din decorul iernii…

Multe tablouri sunt în expoziții și atelierele pictorilor, dar foarte puține au ceva adevărat de spus sufletului. Au ceva de comunicat inimii noastre.

Printre lucrările minunate care m-au impresionat în mod deosebit se află și frumosul tablou intitulat ,, Anotimpuri”, semnat de distinsa doamnă EMILIANA PISTA, nume de artist EMILY.

Tabloul ANOTIMPURI

Este un invitat special, o pictoriță de valoare din România, dar care trăiește în Italia.

Agenția noastră de presă culturală a fost onorată să găzduiască mai multe interviuri cu doamna EMILIANA PISTA, nume de artist EMILY.

Acum, vom aduce în centrul atenției dumneavoastră această lucrare ce denotă un talent autentic.

În primul rând să vedem ce spune chiar autoarea despre tabloul său…Iată rândurile primite de la invitata naostră….

…Anotimpuri.   Picturà cu ulei pe pànzà. Dimensiunea 70×50  În momentul de fatà se gàseste la mine acasà. L-am pictat in anul 2021. Proiectul meu a fost sà trimit un mesaj publicului meu. Mesajul este iubire si viata. Imaginea din tabloul este o imagine cu mare semnificație. Este bucuria de a incepe o viatà nouà, douà persoane devin una singurà. Incepe càlàtoria vietii lor, se dàruiesc si promit iubire vesnicà. Un cuvànt.Da….douà linii paralele, se unesc, cu inima si iubire. Vasul creat care contine buchetul de trandafiri. Culoarea albastrà reprezintà cerul si marea. Eternitate, iubire si multà pasiune reprezintà trandafiri rosii. De asemeni si femeia cu rochita rosie. O femeie puternicà cu personalitate si mult caracter. Ciresele reprezintà viata și  moartea…Promisinea eternà in iubire si respect creazà acest coltisor de rai, intr -o familie unità  Totul pleacà de la un singur cuvànt. DA.  Sper ca mesajul meu asupra publicului sà fie un mesaj de iubire si pace. Và multumesc frumos. O zi frumoasa va doresc sa aveti!

Aici se termină textul pictoriței și începe textul celui ce scrie acest articol. Este un tablou complex. În primul rând, avem trei povești, în dreapta sus, doi îndrăgostiți sub umbrelă, apoi un vas cu flori și în final un coș cu fructe. Sunt de remarcat mai multe lucruri. Roșul pasiunii este prezent peste tot. Umbrela, florile, cireșele, dar și vestimentația femeii din dreapta sus, toate sunt roșii. Felinarul luminează o mare dragoste. În dreapta jos, o semnătură dragă, un nume de pictor cunoscut EMILY .

Este de remarcat că lucrarea a fos primită cu mult entuziasm de cititorii de pe internet. Imediat după ce a fost făcută vizibilă pe pagina sa de Facebook, artista a primit numeroase felicitări. Iată ce scrie spre exemplu doamna Elena Stan Jitaru …Primăvara florilor, vara cireșelor, toamna tabloului din perete și iarna de afară! Succes Emiliana! Dumnezeu ți-a dăruit talent, tu trebuie doar să îl fructifici! După cum vedeți, talentul a fost fructificat. La rândul său, Rodica Pista scrie ..,, A venit vremea să culegem cireșe!,, Iar noi scriem, a venit vremea să vedem cel mai recent tablou semnat de EMILY..și pus pe pagina sa de Facebook.

Să sperăm că vom afla și povestea lui. Până atunci, numai bine și frumos tuturor!.

Aristotel Bunescu, director al Agenției de Presă Culturală și Sportivă, A.P.C.S. membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România – U.Z.P.R.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s