Doamna Cornelia-Maria DINU, debut impresionant în lumea artelor plastice!

Distinsa Doamnă Cornelia -Maria DINU și una din lucrările sale de valoare. Sau două priviri senine spre viitor…

La debutul fiecărei primăveri, în special între 1 și 8 Martie, atenția noastră întreagă este îndreptată spre doamne, domnișoare și fete…În calitate de om ce palpită cotidian la lumea artelor, vreau să vă aduc azi în centrul atenției o doamnă, o pictoriță care m-a impresionat în mod deosebit. Este un artist adevărat, iar lucrările sale pun în lumină numeroase calități ce vor da rod și mai bogat în lunile viitoare…

-Vă rog să vă prezentați…

-Numele meu este Cornelia-Maria Dinu, sunt din Pitești și am început să pictez în urmă cu câțiva ani.

Ceea ce a început inițial ca un hobby, a devenit pe parcurs o pasiune și o preocupare constantă, dorindu-mi din ce în ce mai mult să evoluez și să explorez această minunată lume a artei.

Deși inițial arta mea s-a bazat în principiu pe decupaje și diferite tehnici mixed media, am ajuns să îndrăgesc foarte mult pictura, 2022 fiind un an foarte bun pentru mine, an în care am evoluat încontinuu, încercând să-mi îmbunătățesc tehnica și să-mi definesc un stil propriu.

Toate aceste eforturi s-au concretizat prin prezența într-o expoziție comună, împreună cu o altă pictoriță talentată – Monica Luchian, expoziție intitulată ,, Mix de stil, culoare și inspirație” găzduită de Centrul Cultural Pitești, la finele anului 2022.

-Ce sperați de la anul 2023?.

Anul 2023 sper să fie un an cel puțin la fel de bun, la finele căruia să pot spune că am mai învățat ceva, că am evoluat pozitiv în scopul de a deveni un artist mai bun, cu o experiență mai bogată.

Anul începe cu participarea la o expoziție de grup în data de 07.03.2023, care va avea loc la Centrul Cultural Pitești.

Urmează de asemenea să particip la o altă expoziție găzduită de Cazino Sinaia cu titlul ,,Perle pentru Coroana Reginei” între 10.03 – 07.04.2023, unde voi participa cu o lucrare, iar in iunie urmează o altă expoziție colectivă cu tema ,,Viața satului românesc” organizată la Muzeul Golești – Argeș.

Sunt fericită și recunoscătoare pentru toate aceste invitații de a participa la aceste evenimente.

Am avut ocazia să cunosc oameni minunați, extrem de talentați care m-au primit cu brațele deschise în această minunată lume a artei, oameni care m-au sprijinit și m-au ajutat să evoluez atât ca om cât și ca artist.

Sper ca această energie pozitivă să depășească granițele acestei lumi a artei și să ne ajute să devenim cu toții mai buni si mai fericiți!

-Frumos spus! După atâtea cuvinte, este momentul să vedem și niște lucrări ale dumneavoastră…Să invităm onorabilii cititori la …GALERIA DE ARTĂ!

GALERIA DE ARTĂ

Concluzia ?

A fost o adevărată bucurie să vedem un început de carieră în lumea artei atât de pomițător! Cu siguranță, în viitorul apropiat, veți mai auzi de acest nume. Așteptăm cu mare încredere prima sa expoziție personală de pictură. În mod sigur o să fie un succes!

Doamna Dinu cu gândul la viitoarele participări expoziționale…

Numai bine și frumos tuturor!

Aristotel Bunescu, director al Agenției de Presă Culturală și Sportivă – A.P.C.S., membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, – U.Z.P.R.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s