Maestrul TRAIAN NICA TUCKMAN anunță știrea anului în cultură: ANDREI DRAGOMIR (12 ani) are expoziție de pictură pe 1 iunie! Vom vedea lucrările unui mare viitor artist.

ANDREI DRAGOMIR vă salută și vă invită în lumea tablourilor sale. Minunat!

Joi 26 mai, anul de grație 2023, Maestrul TRAIAN NICA TUCKMAN m-a invitat la MoBU. Postările lui de la marele târg internațional de artă sunt celebre în lumea picturii. Am remarcat printre ele una dedicată unui mic artist Andrei Dragomir , de numai 12 ani, care va deveni cu timpul un artist mare.

    Ei bine, dl Nica m-a anunțat că ANDREI DRAGOMIR are expoziție de pictură pregătită pe 1 iunie! Vom vedea la Form Art Gallery, în centrul Bucureștiului, tablourile sale impresionante.

    Iată ce menționează dl Nica…

Nu l-am mai văzut pe Andrei de pe data de 3 aprilie când m-am întâlnit cu el și mama sa la o expoziție de la Biblioteca Națională a României. Deja a fost  la MoBU Art și a devenit o mică vedetă. S-a pozat cu cunoscutul critic și istoric de artă Pavel Șușară, cu artistul vizual Corneliu Vana, cu cunoscuta artistă vizuală Dalina Bădescu etc.

Acum o să vedeți câteva lucrări pe care le-a realizat Andrei, dar și fotografii cu micul artist. Andrei îți doresc mult succes și felicitări.

Vizionare plăcută!!

Un tablou foarte reușit. Nici pictorii cu experiență nu fac ușor așa ceva …
Aici este chiar drumul lui Andrei spre celebritate. Drum bun dragul nsotru !
Tabloul preferat al autorului acestui articol
O speranță confirmată în pictură – Andrei Dragomir – semnează o lucrare despre o altă speranță confirmată, dar în sport…David Popovici …
Știe și mai abstract puțin …
Andrei în vizită la MoBU. Aici lângă cele trei lucrări de valoare semnate de dl Nica…
În plină natură, Andrei caută subiecte pentru viitoarele sale tablouri ..
Și domnul Pavel Șușară mizează pe șansa lui Andrei ….

Concluzia?

Mulțumim domnului Nica deoarece ne-a dat vestea anului în cultură. Andrei va avea expoziție chiar de 1 Iunie, Ziua Copilului. La rândul nostru îl felicităm pe Andrei și îi dorim un mare succes…

Aristotel Bunescu, director al Agenției de Presă Culturală și Sportivă – A.P.C.S., membru în Consiliul Director al Asociației Artiștilor Plastici – A.A.P.B, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, – U.Z.P.R.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s