Irinel Daniela Iacob – expoziția personală în Times Square New York

  Scriu aceste rânduri în zorii zilei de 10 mai 2024. Ca un om pasionat de lumea armoniilor cromatice, caut un subiect potrivit din universul picturii…

   Cu alte cuvinte un subiect de nota …ați ghicit! De nota 10!

  Mă gândesc ce este mai potrivit pentru onorabilii cititori care ne urmăresc. Ce să fie? Care eveniment este mai bun pentru așa ceva?…

  Gata! Ura! Am găsit ceva tare de tot. Distinsa doamnă Irinel Daniela Iacob și expoziția sa personală de pictură din Times Square New York.

   Ca gazetar de modă veche, vreau să subliniez că aici este sediul marelui ziar american New York Times.

   Times Square este o zonă comercială importantă din cartierul Manhattan al orașului New York, la intersecția străzilor Broadway cu Seventh Avenue.

    De mult timp are statutul simbol al orașului New York și al Statelor Unite ale Americii. Tocmai aici, pe ecrane gigant ale clădirii, oamenii au putut admira picturile impresionante semnate, în mod inconfundabil, de doamna Irinel Daniela Iacob.

   Mai multe detalii aflăm chiar de la pictoriță în dialogul următor.

-Cum a debutat pentru dumneavoastră anul artistic 2024?

-Anul a debutat pentru mine cu începutul unei colaborări cu prestigioasa Vision Art Madia.

    În data de 23 aprilie 2024 a avut loc la New York, găzduită de ecranele gigant din Times Square, expoziția personala Art by Irinel Daniela.

-Impresionant! Felicitări din inimă! Revenim la întrebări. Ce ați expus efectiv?

– Mulțumesc. Am expus cu aceasta ocazie lucrările: 1000 DE GÂNDURI, ZÂNA PADURILOR, CĂLĂTORIE GALACTICĂ, AUTOPORTRET – ÎNDRAGOSTITĂ DE CULORI și VACANȚA DE VARĂ.

   – Cine a organizat efectiv această expoziție specială?

– Expoziția a fost organizată de Vision Art Media și sponsorizată de New York Media Network. Curatorul expoziției a fost Maestrul Michael Lam, o personalitate a lumii artistice New Yorkeze.

    Voi lăsa imaginile să vorbească despre acest eveniment.

Iată câteva imagini care ilustrează modul în care s-a făcut promovarea evenimentului.

Maestrul Michael Lam, o personalitate a lumii artistice New Yorkeze.

Concluzia?

    Cu adevărat impresionant!

  Fără să vreau, mă gândesc acum  că sunt pictori fericiți să expună câteva lucrări într-o sală, chiar și mai mică, pe simezele unei galerii, în care intră foarte rar cineva. De aici și până la ecranele gigant de pe clădirile din Times Square New York văzute cotidian de sute și sute de trecători obișnuiți, ori amatori de pictură, este o distanță. Trebuie să recunoaștem.

   Urmăresc de mult timp evoluția picturii doamnei Irinel Daniela Iacob. Mă bucur sincer de fiecare expoziție a sa, de fiecare prezență la un eveniment cultural.

   Este momentul să o felicităm pentru această mare realizare. Personal mă întreb care este următoarea experiență artistică a doamnei Irinel Daniela Iacob? Până atunci îi doresc și pe mai departe inspirație, energie și…succes !

  La final, mai pun doar semnătura și o imagine să știe lumea cine a scris.

Aristotel Bunescu, director al Agenției de Presă Culturală și Sportivă – APCS, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România – UZPR, membru al Consiliului Director al Asociației Artiștilor Plastici – București – AAPB

Imagine de pictorul Traian Nica

P.S. Artiștii, oamenii de cultură – pictori, poeți, prozatori, muzicieni – mici întreprinzători, firme, dar și oameni obișnuiți care doresc o promovare similară – cititorii vor povești de viață –  vor scrie pe contul de Facebook Aristo Bunescu. Vă rugăm redistribuiți.

Lasă un comentariu