Vă ivităm cu căldură! Recital instrumental-Serghei Rahmaninov

Centrul Rus de Știință și Cultură, BES România și Asociația SmartArt, vă invită la un minunat spectacol clasic, joi, 15 iulie, ora 19,00.
Mihaela Mitrofan-vioară, Valentin Dimitrie Simion-violoncel și Dragoș Daniel Saliu-pian, sunt trei dintre cei mai buni studenți ai Universității Naționale de Muzică din București, laureați ai mai multor concursuri naționale și internaționale.
Admiratori ai spiritului muzical rus, ei vor interpreta două lucrări emblematice din creația lui Serghei Rahmaninov:• Trio elegiac nr.1 în sol minor• Trio elegiac nr.2 op.9 în re minor « În memoria unui mare artist » (dedicat lui Piotr Ilici Ceaikovski)

Trei portrete, trei artiști, trei destine de valoare

Mihaela Mitrofan a obținut numeroase premii naționale și internaționale printre care Marele Premiul la Concursul Internațional « Rovere d’oro » (Italia 2019). A participat la cursuri de măiestrie în România și Elveția cu profesori și soliști recunoscuți la nivel internațional printre care Mihaela Martin, Sherban Lupu, Silvia Marcovici.

Valentin Dimitrie Simion a câștigat peste 50 de premii I la competiții naționale și internaționale de violoncel și muzică de cameră. Amintim Concursul Internațional de la Plovdiv (Bulgaria 2017), Concursul Internațional « The Muse » (Grecia 2018), « The North International Music Competition » (Stockholm 2019), Concursul Internațional « Jan Vychytil » (Praga 2020).
A concertat ca solist al Filarmonicilor din Rm. Vâlcea, Sibiu și Bacău și a participat la cursuri de măiestrie susținute de profesori renumiți români și străini

.Dragoș Daniel Saliu a câștígat numeroase competiții dedicate pianului și muzicii de cameră de-a lungul anilor de formare la Colegiul Național de Muzică « George Enescu ». Amintim Concursul Internațional «Ville de Gagny » (Franța 2013), Concursul Internațional « Craiova Piano » (2015, 2017) și Concursul Internațional de la Plovdiv (Bulgaria 2017) unde a participat alături de violoncelistul Valentin Dimitrie Simion. Are o bogată activitate ca solist, a participat la cursuri de măiestrie cu profesori renumiți (Constantin Sandu-Portugalia, Adrian Suciu-Austria, Vlad Dimulescu-România)
………………………………………………………………
Datorită numărului mic de locuri disponibile, vă rugăm să ne solicitați rezervarea locurilor la adresa de mail a Centrului Rus de Știință și Cultură:
secretariatccr@mail.ru

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s